Λίγες ώρες μόνο κράτησε η χαρά ενός νεαρού ζευγαριού στη Νότια Καραλίνα των ΗΠΑ, που αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Μετά τη δεξίωση, καθώς έφευγαν από το γαμήλιο γλέντι, ένα αμάξι τους παρέσυρε, σκοτώνοντας τη νύφη και τραυματίζοντας σοβαρά τον γαμπρό.

Το τραγικό περιστατικό, όπως αναφέρει δημοσίευμα της NYP, σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Το ζευγάρι - η Samantha Hutchinson και ο Aric Hutchinson – έφευγε από τη γαμήλια δεξίωση με ένα αμαξάκι του γκόλφ, όταν μια γυναίκα που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, συγκρούστηκε μαζί τους.

Οδηγούσε μεθυσμένη με 105 χλμ/ώρα

Από τα δεδομένα που ανακτήθηκαν από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η κατηγορούμενη, όπως ανέφεραν οι Αρχές, η 25χρονη φαίνεται ότι οδηγούσε με 105 χιλιόμετρα την ώρα και μόνο για λίγο πάτησε το φρένο πριν χτυπήσει το αμαξάκι του γκόλφ. Το όριο ταχύτητας στην περιοχή ήταν τα 40 χλμ/ώρα.

Νεκρή η νύφη - Τρεις τραυματίες

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ακαριαία η 34χρονη νύφη, που μόλις λίγα λεπτά πριν, χόρευε και τραγουδούσε στη γαμήλια δεξίωση με τους αγαπημένους της. Τρία άτομα τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και ο γαμπρός.

Η μητέρα του γαμπρού δημιούργησε ένα διαδικτυακό ταμείο  για να πληρώσει την κηδεία της νύφης της και τα ιατρικά έξοδα του γιου της.

Η 25χρονη οδηγός κατηγορείται για ανθρωποκτονία και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από ένα έως 25 χρόνια. Πληροφορίες της NYP μάλιστα αναφέρουν ότι βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση, καθώς οι Αρχές φοβούνται ότι ενδεχομένως να επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Με πληροφορίες από New York Post