Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το πρώτο τρέιλερ από το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix με πρωταγωνιστή τον Μπαράκ Ομπάμα. Η σειρά που αποτελείται από τέσσερα μέρη, την οποία αφηγείται ο Ομπάμα, «διερευνά τους τρόπους με τους οποίους βρίσκουμε νόημα στη δουλειά μας και πώς οι εμπειρίες και οι αγώνες μας μάς συνδέουν σε ανθρώπινο επίπεδο», σύμφωνα με μια περιγραφή του έργου από το Netflix. Έτσι, στο ντοκιμαντέρ «Working: What We Do All Day» ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ διερωτάται: «Τι κάνει μια καλή δουλειά... καλή;».

«Όταν η δουλειά γίνεται σεβαστή, τα πάντα στη ζωή είναι δυνατά»

«Όταν βεβαιωνόμαστε ότι όλοι αισθάνονται πως η δουλειά τους γίνεται σεβαστή, ότι η συνεισφορά όλων τιμάται και ότι όλοι αμείβονται αρκετά για να συμμετέχουν πραγματικά στη ζωή των κοινοτήτων μας, ενισχύουμε την εμπιστοσύνη μεταξύ μας, η οποία κάνει τα πάντα στη ζωή μας δυνατά», λέει ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο Ομπάμα εμφανίζεται, μεταξύ άλλων, μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ, σε ένα γραφείο και ένα καθαριστήριο.
Σύμφωνα με μία μικρή «γεύση» που δημοσίευσε το CNN από τα επεισόδια, αναφέρει πως ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος εμφανίζεται, μεταξύ άλλων, να μιλάει με ανθρώπους της «διπλανής πόρτας» που απασχολούνται σε διάφορους κλάδους.
Εμπνευσμένη από το βιβλίο του βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα Σταντς Τέρκελ «Working» του 1974, που εξερευνά τις δουλειές και τα άτομα που τις κάνουν, η σειρά σκοπεύει να προωθήσει την κατανόηση και την εκτίμηση ως προς την εργασία των ανθρώπων. Τόσο ο Μπαράκ Ομπάμα όσο και η σύζυγός του, Μισέλ, έχουν αναλάβει μέρος της παραγωγής του πρότζεκτ.