Μία γυναίκα από τη Φλόριντα έδωσε τις οικονομίες της για να πληρώσει τη θεραπεία της κόρης της για τον καρκίνο του μαστού και πήρε ένα θετικό νεύμα από το σύμπαν.

Συγκεκριμένα, η τύχη φαίνεται να της χαμογέλασε όταν αγοράζοντας το τελευταίο διαθέσιμο «ξυστό» από το λαχείο που προτιμούσε στο κατάστημα, κέρδισε τελικά ένα τζάκποτ 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πιο αναλυτικά, η Γκεραλντίν Γκίμπλετ από το Lakeland γιόρταζε τη στιγμή που η κόρη της, Λορένσια Τζάκσον, αποχώρησε από το τοπικό νοσοκομείο, γεγονός που σήμαινε ότι είχε τελειώσει τη θεραπεία της για τον καρκίνο του μαστού.

Όντας μακροχρόνια παίκτρια λοταρίας, η 74χρονη Γκίμπλετ ξόδεψε μόλις 10 $ για το τελευταίο ξυστό στο κατάστημα και έτυχε να βγει η μεγάλη νικήτρια.

Η κόρη της, Τζάκσον, η οποία τη συνόδευσε στα γραφεία λοταρίας του Ταλαχάσι για να δεχτεί ένα εφάπαξ ποσό 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων, το περιέγραψε ως «ευλογία».

Η Γκίμπλετ δεν δίστασε να πληρώσει τη θεραπεία του καρκίνου, λέγοντας ότι απλώς «έκανε ό, τι έπρεπε να κάνω», με την κόρη της Λορένσια να λέει χαρακτηριστικά: «Πρέπει απλώς να συνεχίσω να την αγαπώ με όλη μου την καρδιά για να προσπαθήσω να ανταποδώσω έστω και λίγο το τεράστιο καλό που μου έκανε».