Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έγινε εστιάτορας για λίγο με μεγάλη επιτυχία, αφού κατάφερε να συνεννοηθεί μια χαρά με τον πελάτη που τηλεφώνησε, για να κάνει κράτηση στο Indian Streatery.

Τη συγκεκριμένη επιχείρηση επισκέφθηκαν πρόσφατα ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ βρέθηκαν στο ινδικό εστιατόριο, στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ, την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην πόλη και της γνωριμίας τους με τις τοπικές επιχειρήσεις.

Ο πρωτότοκος γιος του Βασιλιά Καρόλου προθυμοποιήθηκε να σηκώσει το τηλέφωνο και να δεχτεί την κράτηση που ήθελε να κάνει ένας πελάτης για την ίδια μέρα, φέρνοντας την αποστολή του εις πέρας.

Βέβαια, τα «θαλάσσωσε», όταν χρειάστηκε να πει τη διεύθυνση του εστιατορίου.

Στην αρχή του τηλεφωνήματος, ο πρίγκιπας διάδοχος της Βρετανίας έδειχνε κάπως νευρικός και «έχασε πόντους» στις επιδόσεις του, αφού αντί για «Μπένετς Χιλ» είπε κάτι που ακούστηκε σαν «Μπενίτσια Στριτ», όταν ο συνομιλητής του ρώτησε πού ακριβώς βρίσκεται το εστιατόριο.

Στη συνέχεια, πάντως, και σε παράλληλη συνεννόηση με την ιδιοκτήτρια, κατάφερε να εξασφαλίσει ένα τραπέζι για δύο άτομα στον ανυποψίαστο άνδρα.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας παραδέχτηκε πάντως το λάθος του όταν έκλεισε το τηλέφωνο, ζητώντας συγγνώμη για το γεγονός ότι μπορεί να έστειλε σε άλλο εστιατόριο τους πελάτες.

Σύμφωνα με τη Mirror, μισή ώρα μετά την κλήση και αφού ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είχαν αποχωρήσει, ο Βινέι Αγκαργουάλ και η σύζυγός του Ανκίτα Γκουλάτι έφτασαν στο εστιατόριο.

Εκεί πληροφορήθηκαν με ποιον είχαν μιλήσει για την κράτησή τους. «Α, ήταν ο Ουίλιαμ που το σήκωσε; Δεν αναγνώρισα καθόλου τη φωνή του», δήλωσε έκπληκτος ο 32χρονος πελάτης, που κατάφερε να βρει τη διεύθυνση παρά τη γκάφα του Ουίλιαμ.

Όσο για την ιδιοκτήτρια του οικογενειακού εστιατορίου, την 63χρονη Σάρμα, ανέφερε αργότερα ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ την ξάφνιασε με τον αυθορμητισμό του.

«Αρχικά νόμιζα ότι δεν ήταν κανείς στη γραμμή, ότι έκανε πλάκα. Τα κατάφερε πολύ καλά, αλλά τη διεύθυνση την είπε τελείως λάθος», είπε χαρακτηριστικά.