Εδώ και καιρό ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του, Μελάνια Τραμπ έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους ενώ δεν είναι λίγοι όσοι θεωρούν πως το διαζύγιο δεν θα αργήσει.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου, η πρώην πρώτη κυρία είναι άφαντη τις τελευταίες μέρες.
Παράλληλα, δεν ήταν στο πλευρό του συζύγου της όταν εκείνος εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστή για την ιστορική του ακρόαση στο δικαστήριο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι αν και ζει μαζί στο Μαρ-Α-Λάγκο κάνει χωριστές ζωές και συναντιέται μόνο για το περιστασιακό δείπνο στην έπαυλη στο Παλμ Μπιτς.

«Οι δρόμοι τους μόλις και μετά βίας διασταυρώνονται», δήλωσε μια πηγή. «Η Μελάνια δεν διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Το να κατηγορείται ο σύζυγός της ότι την απατά όχι μόνο μία αλλά δύο φορές είναι εξαιρετικά ανησυχητικό. Δεν είναι περίεργο που ο κόσμος πιστεύει το διαζύγιο είναι προ των πυλών για τον Τραμπ».

Μέλημα της Μελάνια ο 17χρονος γιος τους

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μελάνια ζει στο Mar-a-Lago και μέλημά της είναι η ανατροφή του 17χρονου γιου της, Μπάρον. Την περασμένη Πέμπτη, όταν έγινε γνωστή η είδηση της παραπομπής του Τραμπ, δείπνησε μαζί του στο σπίτι τους.

Αποχή απ’ τα social media

Η Μελάνια απέχει και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χρησιμοποιεί κυρίως το Twitter. Ωστόσο, τα tweets της είναι σποραδικά και δεν έχει σχολιάσει πολιτικά θέματα ή τρέχοντα γεγονότα μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο.

Υπήρξαν φήμες και εικασίες σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της Μελάνια, με ορισμένες αναφορές να αναφέρουν ότι μπορεί να σκέφτεται να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της.

Φέρεται να επαναδιαπραγματεύτηκε το προγαμιαίο συμβόλαιο με τον σύζυγό της όταν μετακόμισαν στον Λευκό Οίκο.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς και η Μελάνια δεν τους έχει σχολιάσει.