Στο δικαστήριο του Μανχάταν ο Ντόναλντ Τραμπ, βρέθηκε αντιμέτωπος με 34 κατηγορίες, οι οποίες μέχρι και την τελευταία στιγμή παραμένουν άγνωστες. Οι κατηγορίες αφορούν σε τουλάχιστον ένα κακούργημα για την δωροδοκία της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές το 2016.




Στις 21.45 ο Τραμπ δήλωσε αθώος ενώπιον του δικαστηρίου. 
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, έφτασε στο δικαστήριο του Μανχάταν λίγο μετά τις 20:30 ώρα Ελλάδας. Στο γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν, όπου κρατείται από την αστυνομία πριν από την επικείμενη προσαγωγή και τη δίκη του έφτασε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Πέρασε από τη διαδικασία των δακτυλικών αποτυπωμάτων, όχι όμως και από τη γνωστή φωτογραφία που συνηθίζουν να παίρνουν οι αρχές σε όλους όσους κατηγορούνται για κάποιο έγκλημα.



Εκεί του παρέδωσαν τον φάκελο με τις κατηγορίες οι οποίες του απαγγέλλονται, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για έως και 34 κατηγορίες για την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς.

Ο ίδιος, 
λίγο πριν φτάσει στο δικαστικό μέγαρο, έγραψε στο Truth Social: «Κατευθυνόμενος προς το Κάτω Μανχάταν, το Δικαστικό Μέγαρο. Φαίνεται τόσο ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΓΟYΑΟΥ, θα ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει στην Αμερική. MAGA!» (σ.σ MAGA - Κάντε την Αμερική Μεγάλη Ξανά).

Η επόμενη προσαγωγή του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ προγραμματίστηκε για τις 4 Δεκεμβρίου, σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Ο Τραμπ επιστρέφει στη Μαρ-α-λάγκο και από εκεί θα απευθυνθεί στον κόσμο για τα καθέκαστα στο Μανχάταν.