Τον βασιλιά της Βρετανίας Κάρολο Γ' και τη σύζυγό του Καμίλα υποδέχθηκε σήμερα το Βερολίνο. Η επίσκεψη του ζεύγους στη Γαλλία αναβλήθηκε λόγω των εντάσεων στη χώρα για το συνταξιοδοτικό και τα βίαια επεισόδια σε πόλεις της χώρας, ωστόσο ο 74χρονος μονάρχης μετέβη σήμερα στην ατμομηχανή της ευρωζώνης συνοδευόμενος από τη βασιλική σύζυγό του Καμίλα.

 Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ασημίνας Αγγελίνη στο protothema.gr, τον βασιλιά Κάρολο υποδέχονται με στρατιωτικές τιμές ο πρόεδρος της Γερμανίας, Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγιερ, και η σύζυγός του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει γερμανικό δίκτυο. Κατά την τριήμερη παραμονή τους στη Γερμανία, Κάρολος και Καμίλα θα καταλύσουν στο πολυτελές ξενοδοχείο του Βερολίνου «Αdlon». Στο πεντάστερο ξενοδοχείο έχουν καταλύσει διάσημα ονόματα όπως ο Μάικλ Τζάκσον, ο Δαλάι Λάμα αλλά και η μητέρα του Βρετανού μονάρχη.

 Οι γερμανικές Αρχές θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αισθανθεί ο βασιλιάς Κάρολος σαν... στο σπίτι του, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Sueddeutsche Zeitung».