«Μαθήματα ελληνοτουρκικής φιλίας» παραδίδει Τουρκοκύπρια μαθήτρια στα κατεχόμενα, η οποία τραγούδησε την «Πίστα από φώσφορο».

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποίησε το σχολείο της για την εβδομάδα Ξένων Γλωσσών, η Nursel Hazar, η οποία μαθαίνει ελληνικά, ερμήνευσε το τραγούδι «Πίστα από φώσφορο» της Χαρούλας Αλεξίου.

Η δασκάλα της, Hamit Sakallı, προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, στα ελληνικά και στα τουρκικά, στην οποία αναφέρεται στην προσπάθεια της μαθήτριας και στη «θρυλική Ελληνίδα καλλιτέχνη».

Διαβάστε την ανάρτηση της δασκάλας:

 «Η μαθήτριά μου Nursel Hazar, που είδε για πρώτη φορά ελληνικά φέτος, τραγούδησε άψογα το τραγούδι της θρυλικής Έλληνίδας καλλιτέχνιδος Χαρούλας Αλεξίου στο πλαίσιο της εβδομάδας ξένων γλωσσών. Τη συγχαίρω για την επιτυχία και τη σκληρή δουλειά της».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Bu yıl ilk kez Yunanca gören öğrencim Nursel Hazar efsanevi Yunan Sanatçı Haris Aleksiou’nun “Mia pista apo fosforo” şarkısını dil haftası etkinlikleri kapsamında kusursuz bir şekilde seslendirdi. Kendisini başarısından ve emeklerinden dolayı tebrik ederim. Η μαθήτριά μου Nursel Hazar, που είδε για πρώτη φορά ελληνικά φέτος, τραγούδησε άψογα το τραγούδι της θρυλικής Ελληνίδας καλλιτέχνιδος Χαρούλας Αλεξίου στο πλαίσιο της εβδομάδας ξένων γλωσσών. Τη συγχαίρω για την επιτυχία και τη σκληρή δουλειά της

Posted by Hamit Sakallı on Friday, March 17, 2023