Τραγούδι στα αραβικά έγινε λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους στην Ιορδανία ο έρωτας του Έλληνα επιχειρηματία Δημήτριου (Jimmy) Θερμιώτη με την πριγκίπισσα Ιμάν μπιν Αμπντουλάχ, κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β’ και της βασίλισσας Ράνιας.

Το τραγούδι ερμηνεύει η θρυλική Λιβανέζα τραγουδίστρια Elissa, ενώ τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο συμπατριώτης της και τραγουδιστής Marwan Khoury.



Το συγκεκριμένο επέλεξε πριν από λίγες ημέρες η βασίλισσα Ράνια ως μουσικό χαλί για ένα βίντεο που ετοίμασε και κυκλοφόρησε στα προσωπικά της social media με φωτογραφίες και στιγμές από τη ζωή της κόρης της από τη γέννησή της μέχρι και τον αρραβώνα της με τον αγαπημένο της Jammeel (Jimmy) Θερμιώτη. Με αυτόν τον τρόπο η βασίλισσα της Ιορδανίας ήθελε να ενημερώσει τον κόσμο της για τον επικείμενο γάμο της κόρης της την ερχόμενη Κυριακή, καθώς και τις ευτυχισμένες στιγμές που βιώνει η ίδια και η οικογένειά της:

«Ευχαριστώ τη δημιουργική καλλιτέχνιδα Elissa για το δώρο και τον ικανό καλλιτέχνη Marwan Khoury για τoυς στίχους και τις μελωδίες... μια μελωδική φωνή και εκφραστικά λόγια που αγγίζουν την καρδιά».

Ο στιχουργός, εμπνευσμένος από τη ζωή της νεαρής πριγκίπισσας, μεταξύ άλλων αναφέρει για τη γνωριμία του ζευγαριού: «Στον δρόμο σου, στο πεπρωμένο σου, βήμα βήμα, περπατάς και το αστέρι απόψε στον γάμο σου είναι στα χέρια σου γυρίζοντας μια γροθιά. Κύριε, εσύ είσαι που ακούς η φωνή μου προς εσένα προσεύχομαι για τον πολυτιμότερο άνθρωπο».

Επίσης λέει: «Ω, Κύριε, εσύ είσαι ο δωρητής. Απόψε ακούς τις προσευχές μου. Η χαρά σου αγκαλιάζει την πίστη μου. Στα τριαντάφυλλα και στο γιασεμί. Ω, η νύφη των ονείρων μου. Ω, η πριγκίπισσα αυτών των γλυκών».


_____________________1_
____________


Η ανάρτηση της βασίλισσας ενθουσίασε τους δημιουργούς του τραγουδιού, με την ερμηνεύτρια Elissa να γράφει δημόσια σε μήνυμά της:

«Είμαστε περήφανοι για τη βασίλισσα της καρδιάς μας και είμαστε χαρούμενοι που σας γιορτάζουμε με την κόρη σας. Σας ευχόμαστε αγάπη και ευτυχία. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας στιγμές γεμάτες ευτυχίας σύντομα».

Όπως έχει γίνει γνωστό, μέχρι τώρα, μέρος της γαμήλιας τελετής θα μεταδοθεί live από το δημόσιο κανάλι της Ιορδανίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις παραδόσεις και τα πρωτόκολλα της βασιλικής οικογένειας. Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για την οικογένεια μέσα στο 2023, καθώς το καλοκαίρι θα παντρευτεί και ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα την αγαπημένη του Ράτζουα Αλ Σάιφ.