Στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην Αθήνα, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να πει το τελευταίο «αντίο», ενώ στην τελευταία του κατοικία τον συνόδεψαν τα παιδιά και τα εγγόνια του.

  Εκτός από την κούκλα εγγονή του τέως βασιλιά, Μαρία Ολυμπία, τα αγόρια αδέρφια της «μαγνήτισαν» τα βλέμματα, καθώς είναι όλοι τους πολύ γοητευτικοί και σίγουρα περιζήτητοι εργένηδες!

 Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος ή αλλιώς «Τίνο» είναι ο πιο περιζήτητος εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και έχει το όνομά του.

Ο Κωνσταντίνος είναι βαφτισιμιός του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Έχει σπουδάσει σε κορυφαία πανεπιστήμια στο εξωτερικό. Είναι ζωγράφος και λατρεύει την τέχνη της φωτογραφίας. Το κυνήγι και οι καταδύσεις είναι αγαπημένα του χόμπι. Λατρεύει τις διακοπές στην Ελλάδα και ειδικά στη Μύκονο.


 Ο Αχιλλέας Ανδρέας είναι το τρίτο παιδί του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Λατρεύει τις τέχνες, παίζει ντραμς και θέλει να γίνει ηθοποιός σπουδάζοντας υποκριτική στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.  Μάλιστα, είχε παίξει και σε κάποια επεισόδια της θρυλικής σειράς Τόλμη και Γοητεία, όπως είχε συμβεί και με τη θεία του, Θεοδώρα η οποία είχε επίσης πρωταγωνιστήσει στη σειρά. Αγαπά την ιστιοπλοΐα, όπως ο παππούς του, τέως βασιλιάς.

Είναι… πάρτι άνιμαλ και ιδιαίτερα ενεργός χρήστης στα social media.

Δημοσιεύματα του εξωτερικού τον θέλουν ερωτευμένο με την κόρη της ιδρύτριας του παγκόσμιου eshop πολυτελών ειδών μόδας, Νet-Α-Porter, Ναταλί Μασενέ.

Ο 19χρονος Οδυσσέας Κίμωνας είναι το τέταρτο παιδί του ζευγαριού.Ο ενήλικας πια Οδυσσέας Κίμωνας ήδη επιχειρηματίας αφού λανσάρει τη δική του σειρά ρούχων. Λατρεύει την ιππασία, το σκι και τα ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς. Έχει την ίδια μέρα γενέθλια με τη μητέρα του, Μαρί Σαντάλ . Αγαπά τη μαγειρική και μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram μοιράζεται συχνά συνταγές και δημιουργίες του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @odysseas_of_greece

Το ζευγάρι έχει έναν ακόμα 14χρονο γιο, τον βενιαμίν τους, Αριστείδη Ανδρέα. Όπως λένε όλοι, μοιάζει εμφανισιακά περισσότερο απ' όλους στον παππού του και είναι πολύ καλός μαθητής.