Από σοβαρά εγκαύματα γλίτωσε ο Τούρκος υπουργός Υγείας μετά από έκρηξη σόμπας σε καταυλισμό, την ίδια ώρα που διασώστες καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν μια 17χρονη κοπέλα, 248 ώρες στα συντρίμμια.

Ο Τούρκος υπουργός Υγείας βρισκόταν σε μια συνάντηση την ώρα που δίπλα του εκρήγνυται μια αυτοσχέδια σόμπα, η οποία έχει τοποθετηθεί δίπλα τους για να ζεσταθούν.

 Την ίδια στιγμή που η κατάσταση των σεισμόπληκτων στην Τουρκία δείχνει να είναι δραματική, οι διασώσεις που συνεχίζονται δίνουν παράταση… στο θαύμα και στη ζωή. Ειδικότερα, σύμφωνα με το live news, ελπίδα δίνουν οι διασώσεις που συνεχίζουν ακόμη και δέκα μέρες μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία την προηγούμενη Δευτέρα.

 Σχεδόν 250 ώρες άντεξε η 17χρονη Αλέινα Ελμέζ στα ερείπια του κτιρίου όπου βρισκόταν στην Καχραμανμαράς μέχρι να την απεγκλωβίσουν οι διασώστες. Οι διασώστε της ήταν εθελοντές ανθρακωρύχοι.

Σημειώνεται ότι το επώνυμο της κοπέλας σημαίνει «αυτή που δεν πεθαίνει».

 Σοκ με καινούριο ουρανοξύστη που κατεδαφίστηκε

 Η τουρκική τηλεόραση δημιούργησε βίντεο με πλάνα για το πώς ήταν το κοσμοπολίτικο Καχραμανράς πριν και μετά τον καταστροφικό σεισμό.

 Το μόνο που υπάρχει πια είναι ερείπια, χαλάσματα και συντρίμμια.

 Σοκ όμως, έχει ένας νέος ολοκαίνουριος κίτρινος ουρανοξύστης, ο οποίος έχει κατεδαφιστεί πλήρως.