Grammy ήταν και πέρασαν, σήκωσαν όμως μεγάλη σκόνη με τα… παρατράγουδα της φετινής διοργάνωσης, που δεν λέει να κατακάτσει! Διάχυτη είναι η δυσαρέσκεια εμπλεκομένων και θαυμαστών για τη βράβευση του Χάρι Στάιλς, ενός τραγουδιστή που είχε αποτύχει ως σόλο καλλιτέχνης στο «X-Factor» του 2010 κι «έφτιαξε» όνομα όταν ο κριτής Σάιμον Κάουελ τον συμπεριέλαβε στους One Direction.

Ο τραγουδιστής κέρδισε πολλά βραβεία φέτος, όμως η νίκη του στην πολυπόθητη κορυφαία κατηγορία της βραδιάς «Άλμπουμ της Χρονιάς», για το «Harry's House», δίχασε κοινό και συναδέλφους, νικώντας μεταξύ άλλων την Μπιγιονσέ με το «Renaissance» και την Αντέλ με το «30».

Πολλοί συντάχθηκαν με τη φράση του Κρις Ροκ «Ποιος είναι αυτός, ρε παιδιά;» και αρκετοί έσπευσαν με σαρκασμό και βιτριολική διάθεση να του απαντήσουν «φίλος επί μακρόν με τον παραγωγό του θεσμού των Grammy Μπεν Γουίνστον».

Μάλιστα, τον χαμό που ακολούθησε στο Twitter με φράσεις όπως «ήταν στημένο εξαρχής» πυροδότησε ένα tweet την ώρα που ακουγόταν το τραγούδι του άλμπουμ «As It Was» στη διάρκεια της διοργάνωσης, το οποίο αποκάλυπτε πως «η φωνή στην αρχή του τραγουδιού είναι της κόρης του Γουίνστον».

Η οργή όμως φούντωσε όταν κατά την παραλαβή του μεγάλου βραβείου ο τραγουδιστής είπε: «Νομίζω ότι νύχτες όπως η αποψινή είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει το “καλύτερο” στη μουσική. Ποτέ δεν ξέρεις… Αυτό δεν συμβαίνει συχνά σε ανθρώπους σαν εμένα και είναι τόσο τόσο ωραίο. Ευχαριστώ πολύ».

Την ώρα δε που ανακοινώθηκε το όνομά του, όπως αποκαλύφθηκε, η Αντέλ σηκώθηκε κι έφυγε, με αρκετούς να την υπερασπίζονται πως δεν έφυγε, απλώς έκανε στην άκρη!

Στα υπόλοιπα πιπεράτα παρελκόμενα που συζητήθηκαν πολύ ήταν η στάση των «Bennifer», όπου αναγνώστης χειλιών διάβασε για λογαριασμό της «Daily Mail» τα χείλη της απαστράπτουσας Τζένιφερ Λοπέζ, η οποία φέρεται να κατσαδιάζει τον «πόσο βαριέμαι τη ζωή μου εδώ μέσα» Μπεν Άφλεκ, λέγοντάς του: «Σταμάτα. Δείξε πιο φιλικός, κινητοποιήσου». Κι εκείνον να της απαντά: «Μπορεί», αφήνοντας υπόνοιες για σύννεφα στον… παράδεισο!

Στα ευχάριστα ενσταντανέ της απονομής είναι η γνωριμία της Αντέλ με τον ίνδαλμά της Ντουέιν Τζόνσον, με τη βοήθεια του παρουσιαστή Τρέβορ Νόα. Μάλιστα, είχε παραδεχθεί πως θα έκλαιγε από χαρά όταν θα τον γνώριζε, όπως και έγινε, όταν της παρέδωσε το Grammy του καλύτερου ποπ κομματιού για το «Easy On Me». Στα παρατράγουδα, επίσης, θα μείνει το λάθος επί σκηνής στο τραγούδι «As It Was», που κόντεψε να «σωριάσει» τον Χάρι Στάιλς, καθώς η σκηνή περιστράφηκε σε λάθος κατεύθυνση, προκαλώντας πανικό και σύγχυση στους χορευτές.


Κορυφαίοι πλαστικοί εξηγούν πώς παραμορφώθηκε η Μαντόνα

Κορυφαίοι πλαστικοί χειρουργοί ανά τον κόσμο εξηγούν τι έχει κάνει στο πρόσωπό της η Μαντόνα και εμφανίστηκε αγνώριστη στην τελετή των Grammy 2023, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα από τα βραβεία. Μάλιστα, αν δεν την παρουσίαζαν, ο κόσμος «δεν θα την αναγνώριζε», όπως έγραψαν πολλοί στο Twitter, σημειώνοντας πως «πρέπει να σταματήσει τις πλαστικές επεμβάσεις και να δεχτεί το γεγονός ότι γερνάει. Είναι σχεδόν αγνώριστη αυτή τη στιγμή». Ενδεικτικά, μιλώντας στην «Daily Mail», o δρ Μάικλ Χορν από το Σικάγο πιστεύει ότι η Μαντόνα «φαίνεται να έχει υποβληθεί πρόσφατα σε λίφτινγκ προσώπου, επειδή το δέρμα της φαινόταν σφιχτό και τραβηγμένο προς τα πίσω χωρίς ρυτίδες και μάλλον σε ρινοπλαστική, αφού έχει μυτερή άκρη και φαίνεται πολύ στενή η μύτη της» σε σχέση με αυτήν που είχε.

Τα μάτια της φαίνονται επίσης μικρότερα, πιθανότατα λόγω του τραβήγματος στο λίφτινγκ, ενώ «το μπότοξ είναι εμφανές» λόγω «έλλειψης γραμμών έκφρασης και ρυτίδων» και «κίνησης του προσώπου» κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. «Αξιοσημείωτη και εντυπωσιακή είναι η δραστική αλλαγή στο σχήμα του προσώπου της σε σχήμα V», πρόσθεσε. «Φαίνεται ότι το έχει γεμίσει με υπερβολικό filler, αφαιρώντας τη φυσική δομή του. Τα ζυγωματικά της είναι πιο έντονα από ποτέ και φαίνονται αφύσικα ψηλά», πρόσθεσε. Τέλος, «φαίνεται ότι είχε κάνει λίφτινγκ φρυδιών, το οποίο γίνεται πιο αισθητό από τα λεπτά φρύδια της, τα οποία προηγουμένως ήταν παχιά».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 8/02/2023