Δημοσιογράφος στην Τουρκία βρισκόταν σε live τηλεοπτική μετάδοση από την πόλη Μαλάτεια, την ώρα που ένα κτίριο κατέρρευσε πίσω του και δημιούργησε πανικό.

Πιο αναλυτικά, ένας δημοσιογράφος της «A Haber» έκανε ζωντανή μετάδοση από την πόλη Μαλάτεια της Τουρκίας, καταγράφοντας σε ρεπορτάζ τους μετασεισμούς που συνεχίζουν να σημειώνονται μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ τα ξημερώματα, που άφησε πίσω του πάνω από 1.200 νεκρούς στην Τουρκία και την γειτονική Συρία.

Κατέρρευσε κτίριο από το σεισμό σε live μετάδοση

Σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο και το βίντεο, ο δημοσιογράφος έκανε το ρεπορτάζ του στους δρόμους της πόλης, όταν ξαφνικά, ένα ετοιμόρροπο κτίριο καταρρέει πίσω του, αφήνοντας συντρίμμια και στάχτες στους δρόμους.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση, φωνάζοντας και ουρλιάζοντας έντρομοι. Ανάμεσα σε αυτούς, και ο δημοσιογράφος του «A Haber», αλλά και ο άνθρωπος πίσω από την κάμερα, ο οποίος συνέχιζε να τραβά τις στιγμές μετά την κατάρρευση του κτιρίου.

Βίντεο κτιρίων που καταρρέουν από τους μετασεισμούς

Την ίδια ώρα, βίντεο που έχουν αναρτήσει χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν πολυκατοικίες που πιθανότατα έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, να καταρρέουν, την ώρα που δίπλα τους τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες.