Την άποψη ότι ο πρίγκιπας Χάρι πρέπει να πρέπει να προσκληθεί στη στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου τον ερχόμενο Μάιο έχει η πλειοψηφία των Βρετανών.

Παρά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του Δούκα του Σάσεξ για πολλά συγγενικά του πρόσωπα στο βιβλίο του με τίτλο “Spare'', το 60% των ενήλικων ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Ipsos για λογαριασμό της εφημερίδας London Evening Standard, θεωρεί ότι θα πρέπει να σταλεί πρόσκληση στον πρίγκιπα Χάρι για την τελετή, ενώ ποσοστό μόλις 30% εξέφρασε αντίθετη γνώμη.

Μάλιστα, η δημοσκόπηση αποκάλυψε μια εντυπωσιακή διαφορά ηλικίας μεταξύ εκείνων που τάσσονται υπέρ της πρόσκλησης του πρίγκιπα Χάρι στη στέψη και εκείνων που αντιδρούν. Η ηλικιακή ομάδα 55 και άνω εμφανίζεται διχασμένη με το 42% να μην θέλουν να παραστεί ο Δούκας του Σάσεξ στην τελετή της 6ης Μαϊου στο Αββαείο του Ουέστμινστερ και το 47% να διαφωνεί.

Από την άλλη πλευρά τρεις στους τέσσερις της ηλικιακής ομάδας 18 έως 34 ετών θεωρούν ότι ο δευτερότοκος γιος του Βασιλιά Καρόλου δεν θα πρέπει να απουσιάσει από μια τόσο σημαντική στιγμή όπως και η πλειοψηφία (65%) των ατόμων ηλικίας 35 -54 ετών.