Πρόθυμος να κάνει τα πάντα είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν προκειμένου να αυξήσει τα ποσοστά του για να κερδίσει στις προσεχείς εκλογές.

 Αυτή τη φορά θα δώσει έμφαση στον πολιτισμό, γι' αυτόν τον λόγο η κυβέρνηση της Τουρκίας θα φτιάξει μουσείο για τα παιδικά χρόνια του προέδρου και θα παρουσιάζει τα παιδικά κατορθώματά του.

 Απ' ό,τι φαίνεται, το μουσείο θα είναι έτοιμο πριν από τις εκλογές, με τους ψηφοφόρους να επισκέπτονται το θεματικό μουσείο πριν αποφασίσουν για το μέλλον τους.

 Τι θα δούμε στο μουσείο του Ερντογάν

Στο μουσείο θα εκτίθενται φωτογραφίες και θα προβάλλονται βίντεο από την παιδική του ηλικία, την εποχή που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, τη ζωή του πριν και ειδικά κατά τη διάρκεια της πολιτικής του σταδιοδρομίας, καθώς και φωτογραφίες μελών της οικογένειάς του, ιδιαίτερα της συζύγου του, Εμινέ Ερντογάν.

 Σε video walls και μπροστά το κτίριο θα προβάλλονται σημαντικές ομιλίες και ατάκες του Ερντογάν, όπως «Ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από πέντε» ή «Ένα λεπτό», ενώ θα αναπαρίσταται με ολόγραμμα σε ξεχωριστό χώρο στο μουσείο η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.