Στην κατοχή της Κιμ Καρντάσιαν πέρασε ο εμβληματικός «σταυρός Attallah» της πριγκίπισσας Νταϊάνα! Η 42χρονη τηλεπερσόνα αγόρασε το υπέροχο κόσμημα από μοβ αμέθυστο και διαμάντια βάρους 5,25 καρατίων κατά τη διάρκεια δημοπρασίας του οίκου Sotheby’s την Τετάρτη 18/1 κατοχυρώνοντας τον πολύτιμο σταυρό με το αστρονομικό ποσό των 197,000 δολαρίων «τιμή υπερδιπλάσια από την αρχική εκτίμηση»! Σύμφωνα με ενημέρωση του Sotheby’s, τέσσερις πλειοδότες διαγωνίστηκαν για το κομμάτι στα τελευταία πέντε λεπτά της ετήσιας πώλησης Royal & Noble και τελικά επικράτησε η προσφορά της Καρντάσιαν.

Ο εκπληκτικός σταυρός ήταν δημιουργία του σχεδιαστή πολυτελών κοσμημάτων Garrard το 1920. Αγοράστηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1980, από τον επιχειρηματία Ναΐμ Ατάλα και λόγω της φιλίας του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, της τον είχε δανείσει αρκετές φορές, σύμφωνα με τον «Guardian». Η Νταϊάνα τον είχε φορέσει σε πολλές ιδιωτικές της στιγμές αλλά και σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 1987.

Πηγή προσκείμενη στην Καρντάσιαν αποκάλυψε πως «αισθάνεται μεγάλη τιμή που μπόρεσε να αποκτήσει ένα εξαιρετικό κόσμημα που φορούσε η εκλιπούσα πριγκίπισσα» και να το προσθέσει στη συλλογή της με ιστορικά αναμνηστικά που φορέθηκαν από «δυνατές, εμβληματικές γυναίκες που ενέπνευσαν την Κιμ». Σύμφωνα με το TMZ, το 2011 απέκτησε ένα σετ από βραχιόλια της Ελίζαμπεθ Τέιλορ για 65.000 δολάρια και το 2017 πλήρωσε 379.500 δολάρια για το ρολόι της Τζάκι Κένεντι.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΟΝΤΙΜΕ»