Η παγκόσμια ελίτ που αντιμετωπίζει κάθε χρόνο τα μεγαλύτερα προβλήματα του κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο Νταβός της Ελβετίας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι με την έναρξη των εργασιών άρχισαν και οι χιονοπτώσεις, με τις ελβετικές αρχές να προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους. Μαζί με τα χιόνια όμως φθάνουν και τα call girls για να ψυχαγωγήσουν την παγκόσμια ελίτ της οικονομίας, σχολιάζει από την πλευρά της η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Η ζήτηση για call girls εκτοξεύεται κάθε χρόνο στη διάρκεια του παγκόσμιου οικονομικού συνεδρίου όπου δίνουν το «παρών» αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων όπως και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων.

Από τη Δευτέρα, ημέρα έναρξης των εργασιών του φόρουμ, τα γραφεία που προωθούν συνοδούς πολυτελείας για να ικανοποιήσουν «με την ώρα» τους προσκεκλημένους στο ετήσιο οικονομικό φόρουμ κάνουν χρυσές δουλειές.

«Στο φόρουμ που διεξάγεται στις ελβετικές Άλπεις σχεδόν 2.700 συμμετέχοντες από το χώρο της πολιτικής και τον επιχειρηματικό κόσμο θα συζητήσουν τρόπους για την επίλυση διεθνών προβλημάτων Το σύνθημα του φετινού συνεδρίου είναι “Συνεργασία σε έναν κατακερματισμένο κόσμο”. Στο επίκεντρο του φόρουμ θα βρεθούν οι συνέπειες του πολέμου της Ουκρανίας, όπως ο υψηλός πληθωρισμός και η ενεργειακή κρίση, αλλά και η κλιματική αλλαγή», επισημαίνει η εφημερίδα «Bild».

Εκτός από τα καίρια θέματα που θα συζητηθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα, υπεύθυνος υπηρεσίας συνοδών δήλωσε στην ελβετική εφημερίδα «20 minutes» ότι η μεγάλη ζήτηση κυριών που θα συντροφεύουν τους συμμετέχοντες για όσες ώρες επιθυμούν, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί κατά κόρον τους ιθύνοντες του φόρουμ. Οι συνοδοί πολυτελείας διαμένουν συνήθως στα ίδια ξενοδοχεία με τους υψηλούς προσκεκλημένους και τους συμβούλους τους που συμμετέχουν στο διεθνές φόρουμ.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Σαλόμ Μπάλθους, που είναι εκτός από call girl και συγγραφέας, ανέβασε πρόσφατα στo Twitter το ακόλουθο μήνυμα: «Ραντεβού στην Ελβετία κατά τη διάρκεια του #WWF (Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ) σημαίνει να κοιτάς τα όπλα των φρουρών ασφαλείας στο διάδρομο του ξενοδοχείου στις 2 το πρωί και μετά να μοιράζεσαι μαζί τους τις σοκολάτες από το εστιατόριο και να κουτσομπολεύεις τους πλούσιους... #Davos #WEF».

Η 36χρονη διαμένει στο 5άστερο Γκραντ Ριζόρτ «Μπαντ Ραγκάζ», κοντά στο Νταβός, καθ' όλη τη διάρκεια της συνόδου κορυφής, αλλά αρνείται να αποκαλύψει τα ονόματα των πελατών της με ισχυρή επιρροή. Το μόνο που λέει είναι: «Πιστέψτε με, δεν θέλετε να μπείτε σε δικαστικές διαμάχες μαζί τους».

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 18/1