Σε μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων φέρεται να έχει προχωρήσει ο Έλον Μασκ για να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση.

O δισεκατομμυριούχος βρίσκεται συνέχεια στο επίκεντρο των εξελίξεων στον κόσμο της τεχνολογίας, ειδικά μετά την εξαγορά του Twitter, ωστόσο αυτή τη φορά απασχολεί την επικαιρότητα με ττις έντονες φήμες πως έχει υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση.

Ο πλαστικός χειρουργός Richard Westreich μιλώντας στη US Sun εκτίμησε ότι δισεκατομμυριούχος ξόδεψε χρήματα για να καταπολεμήσει την τριχόπτωση και τον τρόπο που φαίνεται το δέρμα του στο πρόσωπό τους: «Νωρίτερα φέτος, φαινόταν περίεργος, μπορούσες να δεις το πρήξιμο που συνήθως παρουσιάζεται στο δέρμα μετά από ανόρθωση λαιμού. Από τότε έχει αναρρώσει και δεν φαίνεται να έχει πια αυτόν τον περίεργο όγκο κάτω από το λαιμό του».

Η ανόρθωση λαιμού, μια επέμβαση στην οποία ενδεχομένως να έχει προχωρήσει ο Μασκ του θα μπορούσε να του έχει κοστίσει έως και περίπου 60.000 δολάρια, τόνισε ο χειρουργός.

«Επίσης, το σχήμα της γραμμής των μαλλιών του Elon φαίνεται να έχει αλλάξει τουλάχιστον τέσσερις φορές με τα χρόνια, κάτι που θα κόστιζε περίπου 40.000 δολάρια», συνέχισε ο Richard Westreich ο οποίος ειδικεύεται στην πλαστική χειρουργική προσώπου.

Κατέληξε λέγοντας ότι ο ιδιοκτήτης της Tesla και της Space X φαινόταν να έχει πάρει πολλά κιλά γύρω στο 2015 και μετά άρχισε να τα χάνει. «Δυστυχώς, όταν η γήρανση συνδυάζεται με αυτό το είδος απώλειας βάρους, το δέρμα χειροτερεύει κάθε χρόνο και δημιουργεί προβλήματα», συμπλήρωσε.