Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο, όταν σημειώθηκε τρομακτικό ατύχημα σε λούνα παρκ που θύμισε ταινία τρόμου. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους δύο ιμάντες που συγκρατούσαν τη μεταλλική κάψουλα στο παιχνίδι Slingshot, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, έσπασε στον αέρα, με τους παρευρισκόμενους να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Το τρομακτικό ατύχημα έγινε στο παιχνίδι Slingshot του λούνα παρκ Winter Wonderland, που βρίσκεται στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου στη Βρετανία. Μέσα στη μεταλλική κάψουλα βρίσκονταν δύο άτομα. Ενώ το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη, ξαφνικά ο ένας από τους δύο ιμάντες που συγκρατούσαν την κάψουλα έσπασε. Αμέσως η κάψουλα άρχισε να πηγαινοέρχεται στον αέρα και άρχισε να χτυπάει και στον μεταλλικό γερανό που συγκρατούσε το Slingshot.

Οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού του λούνα παρκ του Λονδίνου έθεσαν εκτός λειτουργίας το Slingshot και κατόρθωσαν να βγάλουν τους δύο επιβάτες, οι οποίοι είχαν φυσικά τρομοκρατηθεί. Οι επιβάτες είχαν τις αισθήσεις τους μετά τον απεγκλωβισμό τους και μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις.