Ο πλουσιότερος άνδρας του κόσμου, ο Έλον Μασκ, έχει μια νέα ευκαιρία να μεγαλώσει την περιουσία του, βγάζοντας ακόμα περισσότερα κέρδη με το νέο άρωμα που αποφάσισε να λανσάρει, με την ονομασία «Καμένα Μαλλιά», το οποίο μάλιστα μέσα σε λίγες μόνο ώρες κατάφερε να πωλήσει 10.000 μπουκάλια. Mε τον δισεκατομμυριούχο ήδη να έχει βγάλει κέρδος που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

«Με ένα όνομα σαν το δικό μου, η είσοδος στον κλάδο των αρωμάτων ήταν αναπόφευκτη – γιατί το πάλεψα τόσο καιρό!;» Ο Μασκ ρώτησε στο Twitter, όπου πλέον περιγράφει τον εαυτό του ως πωλητή αρωμάτων.

Η τιμή αυτού του πρωτότυπου αρώματος κοστίζει 100 δολάρια το μπουκάλι και οι εξαγωγές του θα αρχίσουν το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Τα προηγούμενα εγχειρήματα του ήταν να δημιουργήσει την δική του τεκίλα, την οποία κυκλοφόρησε το 2020, και ένα ζευγάρι σορτς για να σηματοδοτήσει τη νίκη του Μασκ έναντι των επενδυτών που στοιχημάτισαν εναντίον της Tesla, πλέον της πολυτιμότερης εταιρείας αυτοκινήτων στον κόσμο.

Οι φιλοδοξίες του Μασκ όλα αυτά τα χρόνια κυμαίνονταν από το ταξίδι στον Άρη έως και τη δημιουργία μιας νέας βιώσιμης ενεργειακής οικονομίας.