Μια γυναίκα «έπιασε» τον σύντροφό της να την απατάει με την βοήθεια ηχογραφημένων εντολών που βρέθηκαν μέσω της έξυπνης συσκευής της Amazon, Alexa.

Η Jessica Lowman, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε την απιστία του συντρόφου της, μοιράζοντας ένα βίντεο στο TikTok από την επίμαχη ηχογράφηση που έληξε την σχέση της. Το κλιπ έγινε αμέσως viral, με τους περισσότερους χρήστες να δηλώνουν έκπληκτοι, καθώς δεν ήξεραν ότι η Alexa είχε την συγκεκριμένη δυνατότητα.

Συγκεκριμένα, στο κλιπ η Jessica Lowman μοιράζεται στιγμιότυπα από μια εγγραφή οθόνης από τον λογαριασμό της στην Alexa, όπου μπορούν να αναπαραχθούν μεμονωμένα οι φωνητικές εντολές.

Στο βίντεο ακούγεται μια άγνωστη γυναίκα να φωνάζει στο έξυπνο ηχείο «Alexa τι κάνεις τότε; Παίξτε το Power Trip από τον Miguel».

Αμέσως μετά, ο σύντροφος της Lowman ακούγεται να ζητά από την Alexa να παίξει το τραγούδι δυνατά, κάτι που φαινομενικά απέδειξε ότι ήταν μόνος με τη γυναίκα στο σπίτι τους.

«Έτσι έπιασα τον πρώην μου να με απατά, δεν ήξερα καν ότι η Alexa τα αποθηκεύει αυτά», έγραψε στην οθόνη του βίντεο η Jessica Lowman στο TikTok.

Δείτε το βίντεο της Jessica Lowman στο TikTok:

@jessicalowman1 #EndlessJourney #cheatersgettingcaught #alexa #exboyfriend #liar #cheatingboyfriend #alexacaughtyou ♬ original sound - Jessica Lowman