Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν, μετά από τη διαρροή του βίντεο που τη δείχνει να χορεύει με έναν νεαρό τραγουδιστή σε κλαμπ, έδωσε τις δικές τις απαντήσεις σε συνέντευξη Τύπου.

Ειδικότερα, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Ελσίνκι, η Σάνα Μαρίν αναφέρθηκε στο βίντεο, όταν ρωτήθηκε για την κίνηση του άνδρα που μοιάζει με φιλί στον λαιμό της -ως τέτοιο μεταδόθηκε, εξάλλου, από κάποια ΜΜΕ.

Η Μαρίν αρνήθηκε ότι τη φίλησε στον λαιμό ο τραγουδιστής, Olavi Uusivirta, και είπε ότι απλώς της μιλούσε και ότι ίσως τη φίλησε στο μάγουλο, σε φιλικό κλίμα.

Σάνα Μαρίν: Δεν έκανα κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ή να πω στον άντρα μου

«Εάν με φιλήσει κάποιος στο μάγουλο, δεν υπάρχει κάτι απρεπές ή κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ή να πω στον σύζυγό μου», είπε η Σάνα Μαρίν στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το BBC.

Από την πλευρά του, ο γνωστός στη Φινλανδία τραγουδιστής, αρκέστηκε να απαντήσει: «Λοιπόν, δεν μου αρέσει να σχολιάζω τα προσωπικά μου θέματα και τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο!».

Υπήρξαν εκτεταμένες αναφορές για τα βίντεο -αυτό που δείχνει τη Μαρίν σε κλαμπ στο Ελσίνκι αλλά και ένα άλλο σε πάρτι σε σπίτι- στα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης - που δικαιολογούσαν τη χρήση των πλάνων ως σημαντικών για το δημόσιο συμφέρον.

Αλλά άλλοι πολιτικοί του κόμματος της αντιπολίτευσης επέκριναν τόσο την πρωθυπουργό όσο και τα μέσα ενημέρωσης, λέγοντας ότι μιλούν για πάρτι αντί για πιο σημαντικά εσωτερικά προβλήματα.

Η Σάνα Μαρίν έχει αρνηθεί ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, στα πάρτι αυτά αλλά και γενικότερα, και έκανε τεστ για ουσίες την Παρασκευή, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.