Πατέρας δύο ανηλίκων αγοριών ήταν ο άνδρας που έπεσε, λίγα δευτερόλεπτα μετά την σύζυγό του, την ημέρα των γενεθλίων του από τον 6ο όροφο διαμερίσματος στο Μπρονξ της Νέας Υόρκη. Εργαζόταν ως ηθοποιός και σκηνοθέτης και κατάγονταν από την Αλβανία.

Ο 35χρονος Φλοριάντ Μπελιού και η 28χρονη Ορνέλα Σέχι, οι οποίοι μάλιστα ήταν και γονείς δύο ανήλικων παιδιών, βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, στον προαύλιο χώρο της πολυκατοικίας που έμεναν περίπου στις 9:15, το πρωί του Σαββάτου (τοπική ώρα), σύμφωνα με ρεπορτάζ της New York Daily, ενώ λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Γείτονες του ζευγαριού άκουσαν έντονες φωνές πριν τη μοιραία πτώση

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γείτονες του ζευγαριού, ακούστηκαν κάποιες φωνές πριν το ανδρόγυνο δώσει τέλος στη ζωή του, με τις αρχές να προσπαθούν να καταλήξουν στο αν προηγήθηκε κάποιος καυγάς.


Τα παιδιά τους, δύο αγοράκια 6 και 2 ετών, βρίσκονταν εντός του διαμερίσματος την τραγική στιγμή, ενώ ένας γείτονας ανέφερε πως άκουσε ένα παιδί να φωνάζει «Μαμά Μαμά » μετά τη πτώση.

Ο 35χρονος είχε αναφερθεί στο παρελθόν ως συναισθηματικά διαταραγμένος

Πηγές της αστυνομίας, δήλωσαν στη «New York Daily», πως ο Μπέλιου είχε αναφερθεί στο παρελθόν ως «συναισθηματικά διαταραγμένος», ενώ υπήρξε και αγνοούμενος για ένα μικρό διάστημα τον περασμένο Απρίλιο, πριν τον εντοπίσουν.


Ωστόσο, οι ίδιες πηγές, τονίζουν πως η αστυνομία δεν είχε λάβει ποτέ αναφορές για ενδοοικογενειακή βία που να σχετίζεται με το ζευγάρι, το οποίο μετακόμισε στο κτίριο, σε γειτονιά του Μπρονξ, μόλις πριν από τέσσερις μήνες. Οι γείτονες δήλωσαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Μπελιού με τη σύζυγό του, ήταν ένα «ήρεμο ζευγάρι», ενώ κάποιοι είπαν πως είδαν τον 35χρονο σε «έξαλλη κατάσταση» την Παρασκευή.

Ο Μπελιού ήταν απόφοιτος του Πανεπιστημίου Τεχνών στα Τίρανα της Αλβανίας και εμφανιζόταν στην τηλεόραση και στο θέατρο πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το EuroNews Albania.