Ένα απίστευτο περιστατικό διέκοψε μια ρομαντική πρόταση γάμου, με τη γυναίκα, στην οποία δόθηκε δαχτυλίδι, να καταλήγει με κολάρο στον λαιμό.

Ειδικότερα, μια καμηλοπάρδαλη διέκοψε την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της.

Η Μονσερά Κοξ είχε πάει με τον σύντροφό τους σε πάρκο για σαφάρι, όταν μια από τις ατραξιόν έκανε photobombing σε μια από τις πιο αλησμόνητες στιγμές της ζωής της.


Την ώρα που ο αγαπημένος της γονάτισε και της πρόσφερε το δαχτυλίδι του αρραβώνα, ζητώντας τη σε γάμο, εκείνη είπε το μεγάλο «ναι», όταν μια καμηλοπάρδαλη όχι μόνον μπήκε στο πλάνο, αλλά χτύπησε με τον λαιμό της τη νεαρή γυναίκα.

Το βίντεο που ανήρτησε στο TikTok έγινε viral με εκατομμύρια views, αλλά όπως σημείωση Μονσερά στη συνοδευτική λεζάντα: «Χρειάστηκε να φορέσω κολάρο στο λαιμό για τις επόμενες μέρες, αλλά και πάλι ήταν η καλύτερη πρόταση γάμου όλων των εποχών».

Κάποια άτομα σχολίασαν ότι η οδυνηρή πρόταση γάμου ήταν κακός οιωνός, αλλά η Κοξ έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «Όχι, φίλοι μου. Τίποτε δεν προοιωνίζει.

Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί εδώ και εφτά χρόνια. Η καμηλοπάρδαλη φέρθηκε απλώς ως καμηλοπάρδαλη».

@montserratcox Had to wear a neck brace for the next few days, but still the best proposal ever 💍 #engagement #fail #proposal #proposalfail #safari #giraffe ♬ Oh no, oh no, oh no, no no - Hip Hop