Όταν οι ιδέες των επιχειρηματιών ξεπερνούν κάθε φαντασία… το αποτέλεσμα γίνεται viral!
Αυτό συνέβη και στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν, στην Ταϊπέι, όπου οι ιδιοκτήτες του Modern Toilet Restaurant δημιούργησαν ένα εστιατόριο με κεντρικό του θέμα την τουαλέτα.

Πολύ καλά ακούσατε! Μέσα στο συγκεκριμένο εστιατόρια τα πάντα παραπέμπουν σε μια κανονική τουαλέτα! Με το που μπαίνει κάποιος στο μαγαζί αντικρίζει μια σειρά από λεκάνες στις οποίες μπορεί να καθίσει και να δειπνήσει, καθώς και πολλά διακοσμητικά στους τοίχους και στον χώρο, τα οποία παραπέμπουν σε περιττώματα.

Και όμως, αντί να προκαλεί αίσθημα αηδίας πάντως, το εστιατόριο έχει καταφέρει με κάποιο τρόπο να κάνει χιλιάδες τουρίστες από όλο τον πλανήτη να το επισκεφτούν. Η επιτυχία του είναι τέτοια που από το 2004 όταν και άνοιξε το πρώτο στην πρωτεύουσα, στη συνέχεια άνοιξαν άλλα δύο στην Ταϊβάν.
Τα πιάτα του Modern Toilet Restaurant είναι επίσης εμπνευσμένα από την τουαλέτα, σερβίρονται μέσα σε μίνι λεκάνες, ενώ τα ποτά έρχονται μέσα σε ουροσυλλέκτες. Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, το παγωτό σοκολάτα έχει την τιμητική του στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Δεν λείπουν βέβαια και τα «ατυχήματα», με κάποιους πελάτες να έχουν μπερδευτεί και να έχουν χρησιμοποιήσει όντως κάποια τουαλέτα-κάθισμα για την ανάγκη τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος στο εστιατόριο. Άλλοι πάλι, ίσως νόμιζαν ότι θα δοκιμάσουν κανονικά περιττώματα και έφυγαν απογοητευμένοι.