Την καρδιά όλων έχουν κλέψει οι γκριμάτσες του πρίγκιπα Λούις, του τρίτου παιδιούτου πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Ο μικρός πρίγκιπας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των εορταστικών εκδηλώσεων του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, καθώς ήταν και η πρώτη φορά που παρευρέθηκε σε επίσημη εκδήλωση με την οικογένειά του.

Από την πρώτη κιόλας μέρα, τράβηξε τα βλέμματα πάνω του με την παιδική του αθωότητα και τις αξιολάτρευτες γκριμάτσες του.


Στον εξώστη του παλατιού, ο μικρός γαλαζοαίματος βρισκόταν ακριβώς δίπλα στην 96χρονη μονάρχη και δεν σταμάτησε να της μιλά, ενώ καθώς περνούσαν τα αεροσκάφη της RAF πάνω από το Μπάκιγχαμ, εκείνος έκλεινε τα αυτιά του, γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος.

Η βασίλισσα Ελισάβετ υπομονετικά τον συμβούλευσε να κοιτάξει στον ουρανό τα μαχητικά αεροσκάφη.


Οι γονείς του προτίμησαν να μην τον πάρουν μαζί τους το πρωί της Παρασκευής, όταν μαζί με τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, τον 8χρονο πρίγκιπα Γεώργιο και την 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ, ταξίδεψαν στην Ουαλία, προκειμένου να παραστούν σε εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας.

Όμως, το απόγευμα της Κυριακής, τελευταία μέρα των εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια της Ελισάβετ στον θρόνο, σύσσωμη η οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ παρακολούθησε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας τη μεγαλειώδη παρέλαση στο κέντρο του Λονδίνου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους γαλαζοαίματους της Γηραιάς Αλβιώνας είχε στηθεί ειδική εξέδρα έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η παρέλαση είχε διάρκεια 2,5 ώρες και ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση - έκπληξη της Ελισάβετ στον εξώστη του παλατιού.

Ο μικρός πρίγκιπας, όπως κάθε παιδί στην ηλικία του δεν μπορούσε να καθίσει ήσυχος σε όλη την διάρκεια της παρέλασης.

Αν και η μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον, τον είχε βάλει να καθίσει δίπλα της, για να τον επιβλέπει, εκείνος δεν σταμάτησε να είναι «άτακτος».

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τον διεθνή Τύπο, ο μικρός πρίηγκιπας, εικονίζεται να κάνει κοροϊδευτικές μορφασμούς στη δούκισσα του Κέιμπριτζ, δοκιμάζοντας την υπομονή της, αφού εκείνη δείχνει, μάλλον, εκνευρισμένη.


Σε άλλη πάλι φωτογραφία ο Λούις κλείνει τα μάτια του με τις παλάμες του, ζητά να πιει αναψυκτικό, ενώ μετά κουρασμένος γέρνει στον ώμο της μητέρας του.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο σκανταλιάρης πρίγκιπας αγκάλιασε την Κέιτ και της έδωσε ένα φιλί, αφού νωρίτερα προσπαθούσε να της κλείσει με τις παλάμες του το στόμα.