Μέσα από τα social media ο Άλεκ Μπάλντουιν ενημέρωσε για την θλιβερή είδηση του θανάτου της μητέρας του.

Κάνοντας ένα κολάζ με φωτογραφία από τα νεανικά χρόνια της μητέρας του, αλλά και την πρόσφατη εικόνα της, ο Άλεκ Μπάλντουιν αποχαιρέτησε και μέσα από το διαδίκτυο την μητέρα του, Κάρολ η οποία έφυγε από τη ζωή στα 92 της χρόνια.

Η Κάρολ Μπάλντουιν ζούσε στη Συρακούσα στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου γεννήθηκε και  πέρασε όλη της τη ζωή, μέχρι το τέλος.

Στην ανάρτησή του ο Άλεκ Μπάλντουιν  τόνισε την αφοσίωση της μητέρας του στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού, με τον οποίο πάλεψε και η ίδια.

«Το 1991 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Αφού επέζησε, ενώθηκε με μια ομάδα ομάδων υποστήριξης καρκίνου του μαστού σε όλο το Long Island για να ξεκινήσει μια προσπάθεια με τη SUNY Stony Brook. Με την υποστήριξη της τότε προέδρου του πανεπιστημίου, Shirley Strum Kenny. το Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού Carol M Baldwin άνοιξε στην πανεπιστημιούπολη στο Stony Brook», αναφέρει στην ανάρτηση.
















Ενώ σε άλλο σημείο, ο Άλεκ Μπάλντουιν τονίζει: «Η μητέρα μου με δίδαξε για δεύτερες ευκαιρίες. Και τρίτες επίσης. Πέρασε τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής της ως μαχήτρια και πρωταθλήτρια για τον σκοπό στον οποίο αφιέρωσε τόση ενέργεια. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για τα επιτεύγματά της».