«Αρκετά». Αυτός είναι ο τίτλος στο νέο του εξώφυλλο, μετά από το μακελειό στο Τέξας, όπου 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικοί σκοτώθηκαν, όταν νεαρός άνδρας εισέβαλε με όπλο στο σχολείο τους.

 Στο εξώφυλλο, το περιοδικό καταγράφει περιοχές που έχουν σημειωθεί αιματηρές επιθέσεις και διερωτάται: «Πότε θα κάνουμε κάτι;».

 Η λέξη «Αρκετά» και το ερώτημα που απευθύνει το περιοδικό σχηματίζουν ένα σφυρί, αποτυπώνοντας την ανάγκη για δράση. Σύμφωνα, με το  περιοδικό 27 επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν φέτος σε σχολεία. 

 «Σίγουρα οι σκέψεις και οι προσευχές κάθε άλλο παρά επαρκούν σε αυτό το ρεκόρ, που καμία άλλη χώρα στον κόσμο δεν φτάνει», έγραψε ο Edward Felsenthal, επικεφαλής του Time


 Στο κείμενο που συνοδεύει το εξώφυλλο, ο Felsenthal αναφέρεται στη λέξη «αρκετά», που χρησιμοποίησε ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στιβ Κερ, θυμίζοντας ότι το περιοδικό την έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές, προκειμένου να εκφράσει την οργή του για τις αιματηρές επιθέσεις.

  «Το μεγαλύτερο ερώτημα φυσικά, πολύ πιο σημαντικό από το ποιες λέξεις χρησιμοποιούμε, είναι τι κάνουμε ως κοινωνία. Το σχήμα σφυριού που σχηματίζεται από τη συγκεκριμένη λέξη στο νέο μας εξώφυλλο έχει σκοπό να υποδηλώσει την ανάγκη για δράση», τονίζει ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ότι, «οι Αμερικανοί ζητούν ελέγχους και την απαγόρευση αγοράς όπλων από άτομα με ψυχικές ασθένειες».


 Μπάιντεν: «Πρέπει να δράσουμε»

 Απαντήσεις δεν υπάρχουν και το χειρότερο, δεν υπάρχουν λύσεις όσο καιρό η πολιτική στη χώρα πέραν του Ατλαντικού είναι δέσμια της οργάνωσης NRA, που στοιχίζεται από ισχυρούς πολιτικούς, λομπίστες των όπλων και παράγοντες της δημόσιας ζωής στις ΗΠΑ. Το νέο δράμα στο δημοτικό σχολείο βρήκε τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάιντεν στην επιστροφή από επίσκεψη στην Ιαπωνία. Στο Λευκό Οίκο, με τη μαυροντυμένη σύζυγό του Τζιλ στο πλευρό του και με δάκρυα στα μάτια, είπε ότι «είμαι κουρασμένος από αυτό. Πρέπει να δράσουμε. Και μην μου πείτε ότι δεν μπορούμε να επιδράσουμε σε αυτό το μακελειό. Πέρασα την καριέρα μου ως Γερουσιαστής και ως Αντιπρόεδρος δουλεύοντας για την ψήφιση νόμων περί όπλων που αγγίζουν την κοινή λογική. Δεν μπορούμε και δεν πρόκειται να αποτρέψουμε κάθε τραγωδία, αλλά γνωρίζουμε ότι (οι νόμοι) λειτουργούν και έχουν θετικό αντίκτυπο».

 Η δήλωση Μπάιντεν σκιαγραφεί με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τα όρια στα θεσμικά εργαλεία ενός προέδρου να ελέγξει μια διαχρονική μάστιγα, που έχει αποκτήσεις πλέον διαστάσεις «επιδημίας» ένοπλης βίας.