Αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας έπειτα από το δολοφονικό αμόκ του 18χρονου Σαλβαντόρ Ράμος σε δημοτικό σχολείο του Τέξας.

Ειδικότερα, ένα μικρό κορίτσι κατόρθωσε να σώσει τη ζωή της παριστάνοντας...την νεκρή. Το κοριτσάκι που έβλεπε τους συμμαθητές και τους δασκάλους της να κείτονται νεκροί από το μακελειό του Τέξας, οπλίστηκε με ψυχραιμία και σκέφτηκε ένα κόλπο για να σωθεί από τα πυρά του δράστη.

Το κόλπο που της έσωσε την ζωή

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της Washington Post, η 11χρονη σκέφτηκε να πάρει και να βάλει πάνω της αίμα από τα τραύματα της φίλης της! Η ενέργειά της αυτή αποδείχθηκε σωτήρια για την ίδια, καθώς προσποιήθηκε τη νεκρή, δίπλα στο άψυχο σώμα της φίλης και συμμαθήτριά της.

Αυτή τη στιγμή η Miah νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κάποια θραύσματα σφαίρας τα οποία την τραυμάτισαν ελαφρά στην πλάτη και τον λαιμό. Η 11χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Τέξας και στο μεταξύ έχει πάρει εξιτήριο, αλλά δεν μπορεί να συνέλθει από την τραγωδία. Η μητέρα της τηλεφώνησε στην κουνιάδα της και της είπε ότι η μικρή ξέσπασε σε λυγμούς γύρω στα μεσάνυχτα συνειδητοποιώντας τη φρίκη που βίωσε στο σχολείο.