Ο πόλεμος δεν κάνει διακρίσεις και αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα στην περίπτωση της Ουκρανίας, η οποία συνεχίζει να δίνει καθημερινά τη μάχη της ώστε να αντιταχθεί στις ρωσικές δυνάμεις που έχουν εισβάλει μετά την 24η Φεβρουαρίου.

Ανάμεσα στους αμέτρητους στρατιώτες που έχουν βρεθεί στην πρώτη γραμμή υπερασπιζόμενοι τη χώρα τους και δυστυχώς πολλοί έχουν χάσει τη ζωή τους ήταν και ο Ουκρανός πρωταθλητής της πυγμαχίας Oleg Prudky, ο οποίος ανήκε στις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας του Τσερκάσι.

Ο πρώην πυγμάχος, που αγωνίστηκε στο World Series of Boxing, ήταν πρωταθλητής της χώρας του, καθώς και μέλος της ουκρανικής ομάδας Otamans. Αγωνίστηκε σε πολλά διεθνή τουρνουά από τις χαμηλότερες κατηγορίες που εκπροσωπούσαν την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.
Ο Prudky, ένας εξαιρετικά ελαφρύς, δεν αγωνίστηκε ποτέ επαγγελματικά, αλλά αγωνίστηκε στο WSB, παίζοντας ερασιτεχνική και επαγγελματική πυγμαχία.

Η Cherasky Boxing Federation της με μια ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια άλλη τραγωδία στην πυγμαχική μας οικογένεια. Ένας από τους καλύτερους πυγμάχους από την περιοχή Cherkasy, ο Oleg Prudky, πέθανε στην Ανατολή. Η οικογένεια πυγμαχίας της περιοχής Cherkasy εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους. Αναπαύσου εν ειρήνη!».

Δείτε την ανάρτηση