Σοκ προκαλούν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο «φως», σχετικά με το μακελειό σε δημοτικό σχολείο του Τέξας. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος, που σκότωσε 19 μικρά παιδιά και δύο δασκάλες, είχε προειδοποιήσει για την πρόθεσή του να επιτεθεί στο σχολείο, μέσα από αναρτήσεις του στο Facebook.

Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις του μακελάρη του Τέξας

«Θα πυροβολήσω τη γιαγιά μου», έγραψε στην πρώτη ανάρτησή του, 30 λεπτά πριν φτάσει στο σχολείο και αρχίσει να πυροβολεί τους μαθητές.

Στη δεύτερη, αφού είχε επιτεθεί στη γιαγιά του, έγραψε: «Πυροβόλησα τη γιαγιά μου».

Και στην τρίτη, περίπου 15 λεπτά πριν από τη δολοφονική επίθεση στο σχολείο του Τέξας, ο 18χρονος δράστης έγραψε: «Τώρα θα ανοίξω πυρ σε ένα δημοτικό σχολείο».

Οι μακάβριες αυτές πληροφορίες προκύπτουν από τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, ο οποίος επίσης δήλωσε ότι η γιαγιά του δράστη είχε καλέσει την αστυνομία πριν της επιτεθεί ο εγγονός της.

Η συνέντευξη Τύπου του κυβερνήτη του Τέξας διακόπηκε περίπου 20 λεπτά μετά την έναρξή της, καθώς ο υποψήφιος κυβερνήτης των Δημοκρατικών του Τέξας, Μπέτο Ο'Ρουρκ, ανέβηκε στη σκηνή και είπε στον Άμποτ «δεν κάνεις τίποτα», κατηγορώντας τον πως μένει άπραγος απέναντι στα περιστατικά βίας.

Ο Ο'Ρουρκ είπε στον Άμποτ ότι η επίθεση ήταν «προβλέψιμη» λόγω της αδράνειάς του και αναφέρθηκε στον περιστατικό του 2019 στο Ελ Πάσο όπου σκοτώθηκαν 23 άνθρωποι σε ένα κατάστημα Walmart.