Πολύ δύσκολες είναι οι ώρες για τον Nick Cave, καθώς βρέθηκε νεκρός ο γιος του, Jethro Lazenby, σε ηλικία 30 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή, ο ίδιος ο τραγουδιστής, χωρίς ωστόσο να αναφέρει την αιτία του θανάτου του.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Με μεγάλη θλίψη, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο γιος μου, Jethro, απεβίωσε. Θα ήθελα από όλους να ζητήσω την κατανόηση για ηρεμία και ιδιωτικότητα».

Ποιος ήταν ο Jethro Lazenby

Ο Jethro Lazenby ήταν μοντέλο και ηθοποιός, γεννημένος το 1991.

Έμαθε ότι πατέρας του είναι ο σπουδαίος μουσικός, σε ηλικία 8 ετών.  Ο ίδιος ασχολούνταν με το μόντελινγκ αλλά και με την υποκριτική, κάνοντας μάλιστα ένα πέρασμα στην μεγάλη οθόνη και συμμετέχοντας στην ταινία «Corroboree», και «My Little Princess».

Δεν ήταν από τα ήσυχα παιδιά. Το 2018 μπήκε φυλακή για βίαια επίθεση στη φίλη του, ενώ πίσω από τα σίδερα βρέθηκε και δεύτερη φορά τον περασμένο μήνα έχοντας καταδικαστεί για επίθεση προς την μητέρα του, Beau Lazenby, στη Μελβούρνη, όπου ζούσαν. Κατά τη διάρκεια ενός καυγά της προκάλεσε αιμορραγία και μώλωπες και φυλακίστηκε.

Έφυγε από τη ζωή δύο ημέρες μετά την αποφυλάκισή του. Για χρόνια αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα και πάλευε με την ψυχική του υγεία.

Οι θαυμαστές του είναι σοκαρισμένοι και λυπημένοι. Στα social media εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους και τη συμπαράστασή τους στον Nick Cave, που για δεύτερη φορά ζει τραγικές στιγμές.

Υπενθυμίζεται ότι ο θρυλικός τραγουδιστής πριν από επτά χρόνια έχασε και τον γιο του Arthur, σε ηλικία 15 ετών, όταν έπεσε από γκρεμό στο Μπράιτον.