Ο Έλον Μασκ με μία νέα ανάρτηση στο Twitter προκάλεσε πληθώρα ερωτηματικών ενώ παράλληλα έκανε πολλούς να συνοφρυωθούν προβληματισμένοι.

«Αν πεθάνω μυστηριωδώς, χάρηκα που σας γνώρισα» είναι το τελευταίο tweet του, το οποίο μαγνήτισε τα φώτα της δημοσιότητας.

Την ίδια ώρα πλήθος κόσμου επιχείρησε να «αποκωδικοποιήσει» την αινιγματική ανάρτηση του Αμερικανού μεγιστάνα, δίχως ωστόσο αποτέλεσμα.

Η «σύνδεση» με τη στάση του στον πόλεμο στην Ουκρανία

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που αμέσως συνέδεσαν την εν λόγω ανάρτηση με το γεγονός ότι η Ρωσία έχει θέσει στο στόχαστρο της τον Μασκ εξαιτίας της εμπλοκής του στον πόλεμο της Ουκρανίας και την προσφορά του στην ουκρανική κυβέρνηση ορισμένων εκ των τηλεπικοινωνιακών δορυφόρων της διαστημικής του εταιρείας, της Space X.
Οι δορυφόροι παρέχουν από την αρχή του πολέμου πρόσβαση στο Internet τόσο στους κατοίκους όσο και τον στρατό της Ουκρανίας και θεωρείται μάλιστα ότι έχει συμβάλει αποφασιστικά στην άμυνα της χώρας απέναντι στον ρωσικό στρατό.
Δεδομένου του πρόσφατου «ιστορικού» διαφόρων ατόμων που μπήκαν στο στόχαστρο του Κρεμλίνου ίσως η ανάρτηση αυτή να σχετίζεται πράγματι με αυτό το ενδεχόμενο.

Δείτε την ανάρτηση

Η αντίδραση της μητέρας του

Πολλοί απάντησαν στο μήνυμά του, ανάμεσα σε αυτούς και η μητέρα του. «Αυτό δεν είναι αστείο» έγραψε η μητέρα του Έλον Μασκ.

Δείτε την ανάρτησή της