Πριν από λίγες μέρες ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν στην Ευρώπη για να επισκεφθούν τη Χάγη. Επρόκειτο για την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους σε ευρωπαϊκό έδαφος μετά την άρνηση των βασιλικών τίτλων.
Ωστόσο, μια ημέρα πριν την προαναφερθείσα επίσκεψη, το ζευγάρι βρέθηκε στο Κάστρο του Ουίνσδορ για να συναντήσει μυστικά και εκτός προγραμματισμού τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Χάρι και η Μέγκαν έλαβαν πρόσκληση για να εμφανιστούν στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, ωστόσο δεν προβλέπεται να τους επιτραπεί να έχουν «επίσημο ρόλο» στους εορτασμούς. Οι ίδιοι φαίνεται να συμφώνησαν.

«Ήταν υπέροχο που την είδα»

Ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε για τη μυστική συνάντησή του με τη βασίλισσα τονίζοντας πως «ήταν υπέροχο που την είδα».
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες συνάντησε και τον πατέρα τον Πρίγκιπα Κάρολο για μόλις 15 λεπτά, πριν πάει στην Ολλανδία για τους Invictus Games.
Ο πρίγκιπας, δήλωσε ότι η γιαγιά του «είχε πολλά μηνύματα για την ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου στους αγώνες» όταν τη συνάντησε την περασμένη εβδομάδα. Πρόσθεσε ότι μετέφερε τα μηνύματά της στην ομάδα, λέγοντας στο BBC: «Λοιπόν, ήταν υπέροχο που την είδα και είμαι σίγουρος ότι θα ήθελε να είναι εδώ αν μπορούσε».

Σε περίπτωση που το ζευγάρι αποφασίσει να ταξιδέψει στο Λονδίνο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας, θα εμφανιστεί σε οικογενειακές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της παραδοσιακής εμφάνισης στο μπαλκόνι και μιας λειτουργίας στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Telegraph, δεδομένου ότι δεν είναι πλέον ανώτεροι υπάλληλοι της βασιλικής οικογένειας, δεν μπορούν να λάβουν μέρος στο Trooping the Color ή να διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο σε οποιεσδήποτε εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του τετραήμερου Σαββατοκύριακου του Bank Holiday.