Τον σωματοφύλακα του Μπάρακ Ομπάμα και του Τζορτζ Μπους έχουν στην Ολλανδία η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι

Οι Sussexes βρίσκονται εκεί για την εκδήλωση των «Invictus Games», μια διεθνής αθλητική οργάνωση για στρατιώτες και βετεράνους πολέμου τραυματίες και ανάπηρους. Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους στη Χάγη, το ζεύγος έχει μια πενταμελή ομάδα ασφαλείας, εκ των οποίων και ο Christopher Sanchez, ο οποίος στο παρελθόν έχει βρεθεί στο προσωπικό ασφαλείας του Μπάρακ Ομπάμα και του Τζορτζ Μπους.

Η παρουσία του σωματοφύλακα των πρώην προέδρων των ΗΠΑ στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι πάντως δεν πέρασε απαρατήρητη από τα ΜΜΕ της Βρετανίας. Ο Christopher Sanchez, όπως αναφέρει η Sun, πέρασε πέντε χρόνια ως μέλος των μυστικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ και ήταν 2,5 χρόνια με τον Μπάρακ Ομπάμα και άλλα τόσα με τον Τζορτζ Μπους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κατά την επίσκεψή τους στην Ολλανδία έχουν λάβει το καθεστώς VVIP. Θεωρούνται δηλαδή θεωρούνται πολύ σημαντικά πρόσωπα και προστατεύονται από την τοπική αστυνομία και μέλη της ολλανδικής βασιλικής μονάδας προστασίας.