Συνελήφθη ο άνδρας που καταζητείτο για την αιματηρή επίθεση στο μετρό της Νέας Υόρκης. Σημειώνεται πως ανθρωποκυνηγητό είχαν εξαπολύσει στη Νέα Υόρκη οι Αρχές, για τον εντοπισμό του άνδρα, που πραγματοποίησε επίθεση.

Πέρασαν 29 ώρες μετά το συμβάν, όταν και συνελήφθη σε περιοχή του Μανχάταν από αστυνομικούς, που πραγματοποιούσαν περιπολία.

Αναμένεται αναλυτική ενημέρωση σε συνέντευξη Τύπου της αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι πολλοί άνθρωποι πυροβολήθηκαν και εκρηκτικοί μηχανισμοί βρέθηκαν σε έναν σταθμό του μετρό της πόλης της Νέας Υόρκης, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 23.

Στο μεταξύ νωρίτερα, σε βίντεο που προβλήθηκε από το CBS, φαίνεται ο βασικός ύποπτος, που φοράει πορτοκαλί γιλέκο και μάσκα, ενώ κουβαλάει μια βαλίτσα κι ένα σακίδιο, κοντά στον σταθμό του μετρό.

Νέα Υόρκη: Ποιος είναι ο ύποπτος

Οπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα, η NYPD κατονόμασε «πρόσωπο ενδιαφέροντος» ως ύποπτο για την αιματηρή επίθεση και τους πυροβολισμούς, που άφησαν πίσω τους περισσότερους από 20 τραυματίες.

Πρόκειται για τον Φρανκ Ρ. Τζέιμς, ετών 62, τον οποίο η Αστυνομία της Νέας Υόρκης θεωρεί ύποπτο για τους πυροβολισμούς.

nnnnnnnn

Συγκεκριμένα, η νεοϋορκέζικες αρχές αναφέρουν ότι «ο Τζέιμς νοίκιασε ένα φορτηγό U-Haul που μπορεί να σχετίζεται με την επίθεση. Το κλειδί βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος».

«Προσπαθούμε να προσδιορίσουμε εάν έχει κάποια σύνδεση με το μετρό», δήλωσε ο επικεφαλής των ντετέκτιβ της NYPD, Τζέιμς Έσιγκ.

Η αστυνομία ζήτησε από «οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για το πού βρίσκεται» ο ύποπτος, να επικοινωνήσει με τις αρχές.