Δύο μέρες μόνος σε ένα πολυτελές κτήμα στην Καλιφόρνια βλέποντας «ακατάλληλες» ταινίες στην καλωδιακή τηλεόραση πέρασε ο πρίγκιπας Άντριου, ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του από τη Σάρα Φέργκιουσον, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο.

Ο Δούκας της Υόρκης φέρεται να έκανε μια ιδιωτική επίσκεψη σε ένα ράντσο γκολφ 200 στρεμμάτων το 1993 ως καλεσμένος του Lee Annenberg, συζύγου του πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ, Walter, στην ιδιοκτησία τους στο Sunnylands Palm Springs.

Σύμφωνα με την πρώην συντάκτρια του Tatler, Tina Brown, ο πρίγκιπας Άντριου ήταν «σαν ένας έφηβος με εμμονή στο σεξ» και άφησε τον Lee αηδιασμένο μετά την επίσκεψή του που τον είδε «κλειδωμένο στην κρεβατοκάμαρά του για δύο ημέρες».

Συγκεκριμένα η Brown δημοσιεύει τον παραπάνω ισχυρισμό στο επερχόμενο βιβλίο της, «''The Palace Papers''. Μέσα στο Σπίτι του Ουίνδσορ - Η αλήθεια και η αναταραχή».

Μάλιστα σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο της, που μοιράστηκε με τη The Sun, σχυρίστηκε ότι ο Άντριου ήταν «κρυμμένος στην κρεβατοκάμαρά του για δύο μέρες και προφανώς έβλεπε πορνό στην καλωδιακή τηλεόραση».

«Ο Δούκας ήταν πάντα τόσο υπερσεξουαλικός όσο ένας έφηβος που κοιτούσε τα βυζιά του», σημείωσε χαρακτηριστικά.