Δημόσια συγγνώμη από τον Κρις Ροκ ζήτησε ο Γουίλ Σμιθ για το περιβόητο χαστούκι στην τελετή των βραβείων Όσκαρ. Να σημειωθεί ότι το περιστατικό έχει γίνει viral σε όλο τον πλανήτη τις τελευταίες ώρες και μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα social media.

Με τοποθέτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, o Γουίλ Σμιθ απολογήθηκε για την πράξη του, την οποία χαρακτήρισε «αδικαιολόγητη». Ο μεγάλος νικητής του φετινού Όσκαρ για τον πρώτο Ανδρικό Ρόλο ζήτησε μάλιστα συγγνώμη από τον Κρις Ροκ, το οποίο χτύπησε επί σκηνής, μετά από ατυχές χιούμορ του δεύτερου σχετικά με την κόμμωση της Τζέιντα Πίνκετ (σύζυγος του Σμιθ).



Τι έγραψε

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Κρις», σημείωσε ο Γουίλ Σμιθ.

«Ήμουν εκτός ορίων και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)