Πολλοί ήταν αυτοί που δεν περίμεναν ότι πράγματι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα έκανε πραγματικότητα τις απειλές του για εισβολή στην Ουκρανία. Ωστόσο, ήδη ο πόλεμος μαίνεται για περισσότερο από έναν μήνα.

Μάλιστα, πολλές είναι και οι «προφητείες» που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και σχετίζονται με τον πόλεμο.

Αυτήν τη φορά έγινε μέσα από την γνωστή σε όλους Μπάμπα Βάνγκα.


Οι πιο διάσημες «προφητείες»

Παρόλο που η Μπάμπα Βάνγκα έφυγε από τη ζωή εδώ και 25 χρόνια, δίχως να αφήσει πίσω της κάποια χειρόγραφη σημείωση ή βιβλίο, οι «προφητείες» της ακόμη βρίσκουν ακόμη απήχηση σε συγκεκριμένο κοινό.

Πρόκειται για τη «Νοστράδαμο των Βαλκανίων», όπως την έχουν χαρακτηρίσει πολλοί και η οποία στην πορεία της ζωής της απέκτησε φήμη «μάντισσας». Σήμερα, εξακολουθεί να είναι αρκετά δημοφιλής σε πολλές χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Τουρκία.

Μεταξύ άλλων, κάποιοι από τους πιο ανυπόστατους ισχυρισμούς φέρουν τη Μπάμπα Βάνγκα να έχει προβλέψει την 11η Σεπτεμβρίου, την εκλογή Ομπάμα ως προέδρου, το Brexit, ακόμη και την πανδημία του κοροναϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε το 1911 και πέθανε το 1996 στη Βουλγαρία. Από μικρή ηλικία τυφλώθηκε και ήταν σχεδόν αγράμματη.


«Ο Πούτιν θα γίνει άρχοντας του κόσμου»

Μια νέα προφητεία της που κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ώρες είναι ότι ο Πούτιν θα γινόταν «ο άρχοντας του κόσμου», αφού η Ευρώπη γίνει «έρημος τόπος» όπως μεταδίδει η βρετανική Mirror.

«Όλα θα λιώσουν, σαν πάγος, μόνο ένας θα μείνει ανέγγιχτος -η δόξα του Βλαντίμιρ, η δόξα της Ρωσίας» είχε πει, σύμφωνα το δημοσίευμα.

«Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία. Θα τα ξεπεράσει όλα στον δρόμο της και όχι μόνο θα αντέξει, αλλά θα γίνει και άρχοντας του κόσμου», είχε επισημάνει.

Μάλιστα, όπως φαίνεται η Μπάμπα Βάνγκα είχε περισσότερες προβλέψεις για το 2022. Μία από αυτές είναι πως η εικονική πραγματικότητα θα κυριαρχήσει και οι άνθρωποι θα περνούν περισσότερο χρόνο από ποτέ μπροστά στις οθόνες.

Ακόμα λένε πως οραματίστηκε νέα πανδημία.