Ανωνυμο__1823___700_px__-_2022-03-14T174923_631
Διεθνή

Τουρκία - Συγκλονιστικό: Χιονοπόλεμος κατέληξε σε πυροβολισμούς με επτά τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη (Βίντεο)

Οι δύο ομάδες που συμμετείχαν στο παιχνίδι, συνεπλάκησαν με γροθιές και κλωτσιές - Ένας από αυτούς έβγαλε ξαφνικά όπλο και άνοιξε πυρ

Επτά άνθρωποι τραυματίσθηκαν από σφαίρες το Σάββατο το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, καθώς ένας χιονοπόλεμος, στον οποίο συμμετείχαν δεκάδες άνθρωποι, πήρε άσχημη τροπή, αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Επωφελούμενοι από τη ραγδαία χιονόπτωση, δεκάδες άνθρωποι άρχισαν ένα χιονοπόλεμο σε πάρκο της συνοικίας Τοπ Χανέ, κοντά στις πολύ τουριστικές συνοικίες του Γαλατά και το Καράκιοϊ, στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης.

Για άγνωστους λόγους, οι τόνοι υψώθηκαν ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες άρχισαν να συμπλέκονται με γροθιές και κλωτσιές, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA.

Τουλάχιστον ένας από τους συμπλεκόμενους έβγαλε τότε πιστόλι και άνοιξε πυρ τραυματίζοντας επτά ανθρώπους, σύμφωνα με το DHA, το οποίο δημοσιοποίησε εικόνες του επεισοδίου από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με το τουρκικό ίδρυμα Umut, περίπου 25 εκατομμύρια πυροβόλα όπλα κυκλοφορούν στη χώρα -σε πληθυσμό 84,7 εκατομμυρίων κατοίκων, ένας αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τις εκτιμήσεις των αρχών.