Εικόνες αποκάλυψης στο Κίεβο, με το drone να καταγράφει ισοπεδωμένα κτίρια στα περίχωρα της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Πολυκατοικίες που βγάζουν καπνούς και μέσα στα διαμερίσματα οι φλόγες καίνε ακόμα.

 Σε όλη την πόλη μόνο ένας άνθρωπος κινείται, ο απεσταλμένος του MEGA, Μαρίνος Αλειφέρης.  Μέσα από την φλεγόμενη ζώνη μεταδίδει τη μάχη των κατοίκων να κρατήσουν το Κίεβο ζωντανό.

 Στα σουπερ μαρκετς της πόλης το οδοιπορικό της Έυας Κασομούλη δείχνει πόσο δύσκολο είναι οι κάτοικοι να βρουν τροφή.

 Στα φαρμακεία, οι ουρές είναι ατελείωτες καθώς όλοι οι κάτοικοι του Κιέβου, μετά τις πληροφορίες πως πυρηνικό εργοστάσιο έχει τυλιχτεί στις φλόγες, πάνε να πάρουν χάπια ιωδίου.

 Η Εύα Κασομούλη καταγράφει απίστευτες ουρές μετά  τον βομβαρδισμό του του πυρηνικού σταθμού στη Ζαπορίζια. Πλήθος κόσμου συρρέει στα φαρμακεία της πρωτεύουσας της Ουκρανίας και περιμένουν υπομονετικά προκειμένου να προμηθευτούν χάπια ιωδίου ή οποιοδήποτε άλλο παράγωγο, υπό το φόβο διαρροής ραδιενέργειας.

 Στο κέντρο Ουκρανοί αστυνομικοί βοηθούν γυναικόπαιδα να εγκαταλείψουν το Κίεβο. Όσοι άμαχοι μένουν πίσω μετά το τελεσίγραφό Πούτιν κινδυνεύουν να αντιμετωπιστούν ως ένοπλοι αντάρτες από τον ρωσικό στρατό, Μητέρες και παιδιά επιβιβάζονται στο πούλμαν, οι άντρες μένουν πίσω. Τους αποχαιρετούν χωρίς να ξέρουν αν θα τους ξαναδούν.

 Άλλοι τρέχουν στα τρένα για να πάνε δυτικά. Όλοι δουλεύουν νυχθημερόν για να φτιάξουν οδοφράγματα που θα καθυστερήσουν τους Ρώσους.

 Οι ανταλλαγές πυρών είναι σκληρές. Όλοι κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

 Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος στο Κίεβο καλεί την διεθνή κοινότητα σε βοήθεια μαζί και ο αδερφός του και δύο πρώην πρωταθλητές πυγμαχίας.

 «Αυτός ο πόλεμος πρέπει να σταματήσει και αυτό εξαρτάται μόνο από έναν άνθρωπο», δήλωσε ο δήμαρχος Κιέβου.

 «Δεν έχουμε χρόνο, πρέπει να δράσουμε τώρα, πρέπει να σταματήσουμε αυτή την τρέλα, επειδή όλα τα λεφτά που παίρνει η Ρωσία χρησιμοποιούνται για οπλισμό που σκοτώνει Ουκρανούς.», λέει χαρακτηριστικά, ο αδερφός του δημάρχου, Βλαντιμίρ Κλίτσκο.

 Συγκλονίζουν ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο που σπεύδουν στην Ουκρανία και ζητούν να πάρουν όπλα για να πολεμήσουν τους Ρώσους.

 Την ίδια ώρα στον ζωολογικό κήπο της πόλης οι εργαζόμενοι δίνουν κανονικά το παρόν, φοβούνται τι θα απογίνουν τα ζώα αν τα εγκαταλείψουν.

 Το ρωσικό στρατιωτικό κομβόι παραμένει ακινητοποιημένο έξω από το Κίεβο.