Αφού έχτισε μία τεράστια περιουσία εξαπατώντας γυναίκες και στη συνέχεια μπήκε στον κόσμο του Cameo, χρεώνοντας τριψήφια ποσά για ένα ολιγόλεπτο βίντεο, ο Σιμόν Λεβιέβ κάνει την επόμενη επιχειρηματική του κίνηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, ο Ισραηλινός Σιμόν Χαγιούτ (Λεβιέβ) ή αλλιώς ο «Απατεώνας του Tinder», όπως κι έγινε γνωστός μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Netflix, χρεώνει 20.000 δολάρια για μία εμφάνισή του σε νυχτερινά μαγαζιά. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Σιμόν έχει δεχτεί πολλές προσφορές για Βοστόνη, Γερμανία, αλλά και Μεξικό. Μέσα στο πακέτο που του προσφέρεται, περιλαμβάνεται μεταφορά με ιδιωτικό τζετ, σουίτα σε πεντάστερο ξενοδοχείο, ένα πολυτελές SUV για να κινείται μέσα στην πόλη, καθώς και «προστασία».

Εκείνος το μόνο που έχει να κάνει είναι να απολαύσει το ταξίδι. Άλλωστε, αυτό που ενδιαφέρει τους επιχειρηματίες είναι η δημοσιότητα που υπάρχει γύρω από το όνομά του και ο κόσμος που θα συγκεντρωθεί στα νυχτερινά μαγαζιά, προκειμένου να τον συναντήσει. Όπως όλα δείχνουν, η εξαπάτηση τόσων γυναικών μέσω του Tinder ήταν μόνο η αρχή για τον 31χρονο.

Αφού κατάφερε να χτίσει μία τεράστια περιουσία με τα χρήματα των γυναικών που εξαπατούσε, διασφάλισε τη φήμη και το όνομά του και έψαξε άλλους τρόπους -νόμιμους- προκειμένου να συνεχίσει το «όνειρό» του. Μάλιστα, τα καταφέρνει μια χαρά, αν σκεφτεί κανείς πως μέσα σε τρεις μόλις ημέρες από την εγγραφή του στη διαδικτυακή πλατφόρμα Cameo, την προηγούμενη εβδομάδα, κέρδισε 30.000 δολάρια.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ την 1η Μαρτίου 2022