Πληροφορίες θέλουν τους πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον να εγκαταλείπουν το παλάτι του Κένσινγκτον και να μετακομίζουν στην εξοχή.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, μέχρι στιγμής μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα στο σπίτι τους στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο παλάτι του Κένσινγκτον, και στο εξοχικό τους στο Νόρφολκ. Ωστόσο σύμφωνα με την Telegraph, σχεδιάζουν να μετακομίσουν στο κάστρο Ουίνσδορ, καθώς το θεωρούν «το τέλειο μέρος» για να μεγαλώσουν τα τρία τους παιδιά, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούις.

Ειδικότερα οι πηγές αναφέρουν λένε ότι το πριγκιπικό ζεύγος έχει στραμμένο το βλέμμα του στο Φορτ Μπελβεντέρε, ένα διατηρητέο σπίτι με πύργο προς το νότιο άκρο του Great Park Windsor, όπου ο βασιλιάς Έντουαρντ υπέγραψε τα έγγραφα παραίτησής του το 1936. Το οίκημα είναι μισθωμένο στην οικογένεια δισεκατομμυριούχων Γουέστον, οι οποίοι είναι στενοί φίλοι της βασιλικής οικογένειας.

1_2

Ο λόγος που μετακομίζουν

Η μετακόμιση, η οποία θα φέρει την οικογένεια πιο κοντά τόσο στη βασίλισσα όσο και στους γονείς της Κέιτ Μίντλετον, είναι το πιο σημαντικό σημάδι μέχρι τώρα πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να αναλάβει έναν πολύ πιο ανώτερο ρόλο στην βασιλική οικογένεια. Πάντως, σύμφωνα με την Telegraph, η σχεδιαζόμενη αυτή μετακόμιση φαίνεται πως δεν ενθουσίασε τους κοντινούς ανθρώπους του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ, καθώς «πολλοί θεωρούν πως το Μπερκσάιρ δεν είναι και η καλύτερη εξοχή». «Οι άνθρωποι σε αυτή την περιοχή του δυτικού Λονδίνου, μπορούν να γίνουν πολύ μοχθηροί, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στην άγνοια» ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.

2_2