«Ο πρίγκιπας Άντριου κοίταζε με λαχτάρα το στήθος μου», δηλώνει η σύζυγος του Βρετανού Ολυμπιονίκη στην Κωπηλασία, Τζέιμς Κράκνελ, στηρίζοντας παράλληλα τη Βιρτζίνια Τζιούφρεϊ.

Υπενθυμίζεται ότι η Βιρτζίνια Τζιούφρεϊ προσέφυγε στο Δικαστήριο κατηγορώντας τον δευτερότοκο γιο της Βασίλισσας Ελισάβετ για σεξουαλική κακοποίηση, στο πλαίσιο του κυκλώματος σωματεμπορίας του Αμερικανού παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν.

Ειδικότερα η ίδια ισχυρίζεται ότι, σε ηλικία 17 ετών είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Βρετανό πρίγκιπα. Μάλιστα όπως η ίδια υποστηρίζει μία από τις τρεις φορές που είχαν κάνει σεξ, ήταν στη μπανιέρα του σπιτιού της «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ.

Η 36χρονη σύμβουλος σε χρηματοοικονομικά θέματα, Τζόρνταν Κράκνελ, η οποία παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο τον δύο φορές Ολυμπιονίκη, ισχυρίζεται ότι είχε δύο οπτικές επαφές με τον Δούκα του Γιορκ.

Η επίμαχη συνάντηση 

Η Τζόρνταν αποκάλυψε στην εφημερίδα «The Sun» ότι είχε μία τυχαία συνάντηση με τον γιο της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα η Τζόρνταν Κράκνελ είχε νιώσει τότε ότι ο Δούκας κοιτούσε επίμονα το μπούστο της ενώ έκανε ποδήλατο δίπλα στο αυτοκίνητο όπου επέβαινε. «Καλή κίνηση! Της αξίζει να κερδίσει τη δίκη», έγραψε στο Instagram η Αμερικανίδα οικονομολόγος προσθέτοντας ότι και η ίδια είχε δύο «μπλεξίματα» με αυτόν τον τύπο με το...τεράστιο εγώ».

«Έκανα ποδήλατο και φορούσα ένα χαλαρό μπλουζάκι. Ήμουν στα φανάρια κοντά στο Χάιντ Παρκ. Το αυτοκίνητό του ήταν ακριβώς στα φανάρια και είχε κατεβάσει το παράθυρο για να κοιτάξει με λαχτάρα τι κρυβόταν μέσα από τη μπλούζα μου».

«Το περιστατικό συνέβη ένα από τα καλοκαίρια του lockdown, δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η άλλη συνάντησή τους ήταν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης με την Τζόρνταν να είναι εθελόντρια.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, εκπρόσωπος του πρίγκιπα Άντριου αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς της Αμερικανίδας οικονομικής αναλύτριας.