Έντονες αποδοκιμασίες από υποστηρικτές του δέχτηκε στο Ντάλας ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όταν παραδέχτηκε ότι έκανε την αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού.

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πλατό της ζωντανής εκπομπής «Τhe History Tour», δίνοντας συνέντευξη στον πρώην παρουσιαστή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου «Fox News», Μπιλ Ο Ρέιλι.

«Τόσο ο πρόεδρος όσο και εγώ είμαστε εμβολιασμένοι κατά του κοροναϊού», είπε ο γνωστός παρουσιαστής, απευθυνόμενος στους Αμερικανούς που είχαν συγκεντρωθεί στο συνεδριακό κέντρο «American Airlines Center».

«Έκανες την αναμνηστική δόση του εμβολίου;», ρώτησε τον Ντόναλντ Τραμπ ο Μπιλ Ο Ρέιλι.

«Ναι», απάντησε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Μη! Όχι! Όχι! Όχι! Όχι!», φώναζε το πλήθος αποδοκιμάζοντας τα λεγόμενα του Τραμπ.

Κι αυτό γιατί ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ έχει εκφράσει την αντίθεσή του στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά του κοροναϊού.

Ταυτόχρονα, όμως, συγχαίρει και τις παρασκευάστριες εταιρείες για τα εμβόλια που ανέπτυξαν στη διάρκεια της προεδρικής του θητείας.

«Παρασκευάσαμε εμβόλια κατά του κοροναϊού», επισήμανε, λέγοντας στους υποστηρικτές του ότι η επιφυλακτικότητα για το εμβόλιο είναι το χαρτί που έχουν στα χέρια τους οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

Υπενθυμίζεται ότι και στις 22 Αυγούστου σε συλλαλητήριο στην Αλαμπάμπα, είχε αποδοκιμαστεί έντονα όταν προέτρεψε το πλήθος να εμβολιαστεί.