Με βλέμμα ελαφρώς αμήχανο, αλλά και ερωτευμένου, ο Νικολά Σαρκοζί παρακολουθούσε τη σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι να τραγουδά αισθησιακά.

Στο βίντεο που ανέβασε το περιοδικό Paris Match στο Instagram, από τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Bulgari στο Παρίσι, βλέπουμε την εμφάνιση της Κάρλα Μπρούνι με την μπάντα της, που μάγεψε τον σύζυγό της αλλά και τους υπόλοιπους θεατές.

Ντυμένη στα μαύρα, η Κάρλα Μπρούνι κινείται ανάμεσα στα τραπέζια στο εστιατόριο Il Ristorante Niko Romito όπου 60 υψηλοί προσκεκλημένοι γιόρτασαν τα εγκαίνια του ξενοδοχείου που άνοιξε η Bulgari στην Αvenue George V στο Παρίσι. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν γνωστές μούσες του οίκου, όπως η ηθοποιός Αντέλ Εξαρχόπουλος, η σούπερ σταρ ηθοποιός Léa Seydoux με τέλειο αγορίστικο κούρεμα και πολλοί άλλοι.


«Je suis amoureuse». Είμαι ερωτευμένη, τραγουδούσε η Κάρλα Μπρούνι, που σταμάτησε για λίγο μπροστά στον Νικολά Σαρκοζί και το επανέλαβε κοιτώντας τον στα μάτια. Ο ίδιος έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά του, μάλλον αμήχανος.



Σε άλλο βίντεο τον βλέπουμε να λικνίζεται ελαφρά και να κάνει γκριμάτσες με τα χείλη πριν ξεσπάσει σε χειροκροτήματα. Πάντα όρθιος, πλάι σε άνδρες της ασφάλειάς του. Θυμίζουμε ότι ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας έχει εμπλακεί σε έναν τυφώνα αρνητικής δημοσιότητας και βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης για το σκάνδαλο με τις «δημοσκοπήσεις του Ελιζέ».