Παρουσιαστές κρατικού καναλιού της Ρωσίας, κατηγόρησαν Αμερικανίδα δημοσιογράφο ότι δήθεν επιχείρησε να αποσπάσει την προσοχή του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς «έδειχνε με το κορμί της στάση σεξουαλικού αντικειμένου».

Η Χάντλεϊ Γκαμπλ του δικτύου CNBC ήταν συντονίστρια σε μια συζήτηση που σε ενεργειακό φόρουμ της Μόσχας, όπου συμμετείχε και ο Ρώσος πρόεδρος. Ο Πούτιν μάλιστα έγινε αντικείμενο επικρίσεων επειδή έκανε κομπλιμέντα στην Γκαμπλ για την ομορφιά της.



Εστίασαν στα πόδια

Τα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης της Ρωσίας εστιάζουν κυρίως στα πόδια της παρουσιάστριας. Οι κινήσεις των ποδιών της Γκαμπλ, σύμφωνα με τους σχολιαστές της κρατικής τηλεόρασης, είχαν ως στόχο να αποπροσανατολίσουν τον 69χρονο πολιτικό, όμως τελικά απέτυχαν να το κάνουν.



Δεν το πήρε στα σοβαρά

Η Γκαμπλ πάντως απάντησε με χιούμορ στους Ρώσους, καθώς πόσταρε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, που δείχνει ότι μάλλον δεν παίρνει και τόσο στα σοβαρά τα όσα λέγονται για εκείνη στη Μόσχα.



Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η Γκαμπλ κρατάει μια ρωσική εφημερίδα με πρωτοσέλιδο που φαίνεται να εστιάζει στα πόδια και το σεξαπίλ της.



Επίσης, την περασμένη Κυριακή, μοιράστηκε στα social media της τη φωτογραφία μιας τούρτας με το πρόσωπο του Πούτιν, που είχε γραμμένη πάνω της τη φράση «πολύ όμορφη». «Έχω τους καλύτερους φίλους», γράφει η λεζάντα της αστείας ανάρτησης.