Ασυγκράτητη επιβάτιδα πτήσης της Ryanair προσέφερε στιγμές απόλυτης ευχαρίστησης στοματικού σεξ σε επιβάτη μπροστά στα έκπληκτα μάτια επιβατών που πήραν χαμπάρι τι συμβαίνει, έκαναν… χάζι το θέαμα και ο πιο ψύχραιμος το κατέγραψε με την κάμερα του τηλεφώνου του.

Το βίντεο αναρτήθηκε στα social media

Το υλικό όπως ήταν αναμενόμενο αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα κι έκανε το γύρο του κόσμου με ταχύτητα φωτός! Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να κρατά το ποτό του και μια γυναίκα να σκύβει το κεφάλι της στον καβάλο του. Η αίσθηση της απόλαυσης αποτυπώνεται στο πρόσωπο του άντρα ο οποίος φαίνεται να ανοιγοκλείνει τα μάτια του καθώς η γυναίκα κινείται μπροστά του. Στη συνέχεια το ζευγάρι αρχίζει να φιλιέται με πάθος, με τον άντρα να… παλεύει με τα ρούχα της γυναίκας.

Στιγμές αργότερα, η γυναίκα ρίχνει τα μαλλιά της προς τα πίσω και επαναλαμβάνει την πράξη. Το ενσταντανέ αποτυπώθηκε από τον επιβάτη και χρήστη του Twitter Άλαν Γουάιτ που καθόταν στην ίδια σειρά απέναντι από το ζευγάρι. Ανάρτησε το κλιπ στο Twitter και ακολούθησε «πάρτι» σχολίων! Η συμπεριφορά του ζευγαριού θα μπορούσε να θεωρηθεί ως προσβολή της δημόσιας αιδούς και, σύμφωνα με τους κανόνες πτήσης της Ryanair, επιβάτες που επιδεικνύουν τέτοια συμπεριφορά απομακρύνονται. Δεν έγινε σαφές, ωστόσο, ούτε ο χρήστης έδωσε περαιτέρω πληροφορίες, τι έγινε με το συγκεκριμένο ζευγάρι. Η Sun Online επικοινώνησε με τη Ryanair για κάποιο σχόλιο, αλλά δεν υπήρξε απάντηση.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time