Μια πρόταση που σόκαρε το Παλάτι έκαναν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ζήτησαν  μια "συνάντηση κορυφής" με τη βασίλισσα και ελπίζουν να δεχθεί η Ελισάβετ να γίνει η βάπτιση της κόρης τους, Λίλιμπετ στο Κάστρο του Ουίνδσορ, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Sun.

Όμως, το αίτημα για συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ έχει αφήσει έκπληκτους τους υπαλλήλους του Παλατιού, σημειώνει η εφημερίδα.

Τους άφησε άφωνους

Μια πηγή ανέφερε στην The Sun πως καμία συνάντηση δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη και πως το αίτημά τους άφησε άφωνους τους βασιλικούς βοηθούς, δεδομένης της εκρηκτικής συνέντευξης του ζευγαριού νωρίτερα φέτος στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η πηγή είπε στη βρετανική εφημερίδα: «Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν αυτή την προσφορά, αλλά πολλοί σοκαρίστηκαν με το θράσος τους. Μπορεί να θέλουν πραγματικά να δουν την βασίλισσα, αλλά είναι σοκαριστικό μετά από όσα της έκαναν φέτος».

Η Sun την Κυριακή αποκάλυψε ότι οι Sussex είχαν προσφερθεί να πετάξουν στο Λονδίνο για να δουν τη βασίλισσα, το οποίο θα είναι το πρώτο ταξίδι της Δούκισσας στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το Megxit.

Και μια πηγή είπε έκτοτε ότι δεν είναι σαφές εάν το ζευγάρι θα περάσει τα Χριστούγεννα με τη βασίλισσα αφού δεν πέρασε τις δύο προηγούμενες γιορτές χωριστά.