Αντιμέτωπος με νέες δικαστικές περιπέτειες ο πρίγκιπας Άντριου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της βρετανικής «Mirror», μία δεύτερη καταγγελία σεξουαλικής επίθεσης ενός από τα θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν εμπλέκει και τον δευτερότοκο γιο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της «Mirror», πρόκειται για την Τζοάνα Σιόμπεργκ, άλλοτε ιδιαίτερη γραμματέας του Έπσταϊν, η οποία ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Άντριου έπιασε το στήθος της όταν ήταν 21 ετών.

Αυτό σημαίνει ότι ο Δούκας της Υόρκης θα μπορούσε να αντιμετωπίσει και δεύτερη αγωγή για σεξουαλική κακοποίηση. Μέχρι τώρα, η Τζοάνα Σιόμπεργκ δεν μπορούσε να μηνύσει τον πρίγκιπα, καθώς έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά μια πιθανή αλλαγή του αμερικανικού νόμου σημαίνει ότι θα είναι πλέον σε θέση να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Οι βασιλικοί παρατηρητές λένε ότι ο δούκας έχει τώρα ελάχιστες ελπίδες να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά του και μπορεί ακόμη και να του αφαιρεθεί ο τίτλος HRH.

Η μήνυση της Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρι

Υπενθυμίζεται, ότι μήνυση σε βάρος του Δούκα της Υόρκης έχει ήδη καταθέσει η Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρι, σε αμερικανικό ομοσπονδιακό δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι ο Βρετανός «γαλαζοαίματος» την κακοποίησε σεξουαλικά, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη μήνυση, ο πρίγκιπας Άντριου, δευτερότοκος γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ, κακοποίησε σεξουαλικά την Τζιούφρι αρκετές φορές, μία εξ αυτών στο σπίτι της Γκισλέιν Μάξγουελ στο Λονδίνο, ενώ σε μια άλλη περίπτωση στην έπαυλη του Τζέφρι Έπσταϊν στη Νέα Υόρκη, και στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ, όταν η καταγγέλλουσα ήταν 17 ετών.